Najdi forum

terme/toplice

Zdravo!!

Ker v kratkem načrtujeva z možem počitnice v termah,me zanima,katere priporočate za mlajši par?

Hvala vsem in srečno novo leto!!

Terme Olimia so pomojem čisto OK, ker v okviru Wellness programa ponujajo kar nekaj stvari za pare … Ko sem bila pred dvema mesecema tam, je bilo več mladih in srednje-mladih kot tistih “malo manj mladih”, ki jih sicer pričakujemo v toplicah …

Jaz bi ti priporočala terme Čatež. Veliko bazenov in veliko rekreacije.

Tudi jaz ti priporočam terme Olimia midva ženo, če že greva v terme vedno v Podčetrtek , nastanjena pa sve pri Halerju (pivnica v Olimju) , kjer ti nudijo tudi cenejše karte za v Termalio.

Poleg tega pa imaš veliko več možnosti za sprehode in še nekaj kmečkih turizmov – po mojem mnogo boljša izbira kot Čatež.

LP M.

topolšica. ni dvoma. dvom je le cena – 7 jurjev plus dodatki

Hoj!

Smo se ravnokar vrnili z “novoletnega dopusta” v Dolenjskih toplicah. Bivali smo v apartmajih, ki so v sklopu gostišča Račka (pri njih lahko najameš sobe ali apartmaje) in samo 2 minuti peš od bazenskega kompleksa (wellness center Balnea je zakon). Zelo priporočam – zato, ker je poceni, lepo urejeno, njihovo osebje pa zelo prijazno. Bivanje pri njih vključuje tudi popust za bazen in savne.
V bližini imata tudi smučišče Črmošnjice (15 km iz Dolenjskih toplic proti Črnomlju).

Lp in prijetne počitnice, kjerkoli že bosta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close