Najdi forum

Terme Snovik

Je bil kdo v zadnjem času in ima izkušnje iz prve roke. Zanima me kopanje v notranjem bazenu. Hvala in lp

Najbolj bedne terme v Sloveniji. Mrzla voda, cena pa da glava boli.
Predrege za tisto kar nudijo.

so brezvezne ampak, ker so najbližje ljubljani, grem ene dvakrat na leto pogledat. Sm pa keširal enkrat čez tisto vas pred toplicami na radarju 250€.
Že tako so bogu iza nogu in se človeku ne, da vozit do njih, pol pa še radar, ne moreš, da verjameš, kaj se jim dogaja…

Mene je pa radar ujel točno za tablo, kjer ni bilo še nobene hiše, pa tudi sicer je bila cesta v obe smeri prazna. Prekoračila sem 7 (sedem) km. Zgleda, da tiste goste, ki jih ne prežene mrzla voda, odženejo policaji.
Je pa tega kakšnih 7 let. Potem nisem več šla. Kot slišim in lahko preberem, je še vedno isto.

Mene je pa radar ujel točno za tablo, kjer ni bilo še nobene hiše, pa tudi sicer je bila cesta v obe smeri prazna. Prekoračila sem 7 (sedem) km. Zgleda, da tiste goste, ki jih ne prežene mrzla voda, odženejo policaji.
Je pa tega kakšnih 7 let. Potem nisem več šla. Kot slišim in lahko preberem, je še vedno isto.
[/quote]

jp, men pa takoj, tista vas na križišču proti Lj. oz Kamniku, prvo so ene dve hiše, pol je pa revnina, prazna cesta, tud komarju ne moreš bit nevaren, kaj šele komu drugemu in malo po gasu daš, oni pa tam za eno staro hišo streljajo, men so še tri pike vzeli, ene šest let nazaj. Skratka katastrofa od toplic, ceste in policajev, čist brezvezno vse skup.
Fačuzi v Atlantisu je premija za cel Snovik v kompletu.

jp, men pa takoj, tista vas na križišču proti Lj. oz Kamniku, prvo so ene dve hiše, pol je pa revnina, prazna cesta, tud komarju ne moreš bit nevaren, kaj šele komu drugemu in malo po gasu daš, oni pa tam za eno staro hišo streljajo, men so še tri pike vzeli, ene šest let nazaj. Skratka katastrofa od toplic, ceste in policajev, čist brezvezno vse skup.
Fačuzi v Atlantisu je premija za cel Snovik v kompletu.
[/quote]
si peljal grdo resnico v fačuzi? 😂

Niti komarju ne moreš bit nevaren? Mi smo ob tej cesti doma in imamo opravka s samimi divjaki. Pridi se še kdaj skeširat.

Res je, tam hinavsko merijo hitrost, ker vsak malo bolj potegne in tam si policaji dobesedno hodijo nabirat plačilce. Na tej cesti dobis vtis, da nikogar ne ogrožaš, ker so hiše precej dlje od ceste, je pregledno in še to ni podobno nobenemu naselju. Tam pa kjer bi res rabili stat, višje v Tuhinju so hiše čisto ob cesti, otroci hodijo po cesti iz šole, ne tam pa jih ni.
Za nameček pa te opalijo po žepu v Snoviku za mrzlo vodo in neprofesionalen odnos receptork.

ehh, pa ja, mislim, da je bilo 30/40 metrov 65/h na 50 omejitev, to ni nobeno divjanje na prazni cesti, ta kazen je kraja denarja, samo to so krivi tisti v parlamentu, ki take zakone sprejemajo, policaji so pa pač pod pritiskom nadrejenih, čeprav vejo, da je zakon nepaktičen in zgrešen. Zakoni so tako narejni, da najebejo pošteni ljudje ob majnih prekrških in keširajo pošteno zaslužen denar.
Klošarjem, ki ti kaj ukradejo, poškodujejo imovino, tipom brez izpita, kupljenim izpitom, ki divjajo z ukradenimi tablicami, neregistriranim avtomobilom in dnevno delajo pizzdarije pa ne morejo nič.

Men je kar okej. Všeč mi je velikost bazena, ravno dovolj mi je velik, ni tako majhen niti prav gromozanski, tako da ko naredim en krog, mi je ravno primerne dolžine.
Drugače pa je cena za tri ure nekje okrog 9 €, če se prav spomnim.

nam je bilo tud bz… bolj kot ne umazano… gostinska ponudba slaba… utesnjeno…

skratka ni v planu obiska v bliznji prihodnosti.

Ne vem zakaj se ponašajo z nazivom terme? Termalna voda bi morala blagodejno vplivati na človeka, ki se v bazenu namaka. Plavat, da se segrejem, pa lahko hodim v Tivoli. Madžarske terme so zakon. Grem samo še tja, kjer je voda 38 – 40 stopinj. Še nisem srečala pri nas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close