Najdi forum

TERME PTUJ

Je bila katera že tam? Ste bili zadovoljni?

Hvala za vaše napisane izkušnje!

kaj te zanima zunaj ali znotraj term?

ker je poletni čas mimo,menda sprašuješ za notranje bazene.hmmm,mi smo bili junija ko je deževalo in bilo hladno,bili nezadovoljni.otroci nimajo kaj počet,ni nobenih igral,hladen zrak,voda tako tako topla,edino v masažnih bazenih smo se ogreli.

Grem sama /sem že velika, ne potrebujem igral:-))/
Sem pa zmrzljive sorte, zato me zanimajo notranji bazeni.
Če bo res tao hudo, bom pa v savo šla, saj piše da je cena savn všteta v vstopnico za bazen.
Zanima me še, kako naj se orientiram, kje zavijem, pridem pa iz ljubljanske smeri. Koliko časa cca, potrebujem iz LJ, ker sem vezana na maraton Poli v Moškanjcih?

Mi smo se vrnili ravno prejšnji teden. Bila sem z otroci in bilo je super. Kopali smo se v začetku zunaj, proti koncu tedna pa smo šli v notranje bazene. Našim je bilo super.
Od Lj pa je malo več kot uro vožnje, ura in petnajst-dvajset.

Pripeljala se boš po Mariborski, nato pa pred Dravo (pred mostom torej) zaviješ levo na Zadružni trg (je označeno) in nato še 1x levo (tudi označeno), da prideš na Pot v toplice, potem pa samo naravnost.

Če ne boš šla v prometni konjici, je vožnje za uro petnajst. Do Moškanjc pa imaš potem še kakšnih 10 minut (12 km).

Punce, vsem lepa hvala!

Midva bi šla z dragim za en teden. Kakšne so savne? Kaj je za početi zvečer? Je to prav v mestu, kino, restavracije? Hvala.

Do mesta je 15 minut peš (lepa pešpot ob Dravi) oz. cca 2 km. V Termah je njihova Restavracija Zila, ob Termah pa bo čez nekaj dni odprt nov hotel (4*), ki bo seveda tudi imel restavracijo. Na poti do mesta je še ena pizzerija (Beli vitez), ob peš mostu je Restavracija Ribič in kitajska restavracija, v mestu ša seveda še druge restavracije. Kino je, prav tako gledališče. Zvečer pa…. hmmm, odvisno koliko sta stara.

Bilo je nad pričakovanjem. Čistoča na visokem nivoju, osebje prijazno, lepo in preprosto. Dnevna vstopnica je 16 evrov s kosilom, ki je od 12. do 16. ure. Za prste obliznit. Za to ceno lahko koristiš savne, 3 so notri, ena – hiška – je zunaj, ležalniki na voljo, kadi se lahko zunaj …
Obiskovalci kulturni, se ne derejo in kličejo iz enega konca na drugi, tako kot v Žusterni, na Ptuju z vsemi gosti delajo enako, ne glede na to ali Slovenec, Nemec …
Skratka zelo primerno za psihično obremenjene ljudi, relaksakcijo … Terme Ptuj imajo ciljno zdravljenje nevroloških težav.

Tudi maraton po-li v Moškanjcih je bil dogodek za zapomnit. Sama organizacija, tekmovalec ni bil samo številka, ampak mnogo več. Udeležilo se ga je več kot 6.200 kolesarjev.

Tale Ptuj z okolico je mega!

Sem malce ponosna zdaj, ko vidim, da se tako lepo piše o mojem mestu 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close