Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Terme Olimia z otroci

Terme Olimia z otroci

Z družino se prihodnji mesec odpravljamo na dopust v terme Olimia, bivali bomo v hotelu Breza in se kopali v Termaliji. Zanimajo me izkušnje tistih, ki ste bivali več dni. Kakšna je hrana? Imajo za otroke kakšno animacijo ali karkoli (stara sta 5 in 7 let in oba hiperaktivna)? In za odrasle? Priporočate kakšne izlete?

Odvisno kak paket imate.  Če imate vstop v ta novi del, je veliko možnosti za otroke. Včasih so bile tudi delavnice, varstvo…..

Izletov je pa malo morje: čokoladnica, samostan,razne znamenitosti kraja, koča pri čarovnici, Jelenov graben,pri Amonu,cerkev pri sv. Emi, pa mislim, da so grad nekaj obnavljali, za odrasle kvalitetna oblačila v Marji, tudi v trgovini Jager se je kaj dobrega našlo. Bila sem sicer leto nazaj, sva jedla v Lipi, pa pri Amonu. V Brezi pa pred 10 leti, tako, da ne vem kako je s hrano danes. Veliko užitkov vsm želim. Takoj, ko minejo ti nori ukrepi, se zopet vračava tja.

Bili pred kratkim. Hrana v Brezi je dobra, se najde za vsakega nekaj. Glede animacij za otroke in odrasle – obicajno v sprejemni avli pise tedenski program, tako da je odvisno od vsakega tedna posebej. Ko smo bili mi tam, je bil kar pester program. Ce se boste hodili kopati v Family Fun, je tam kar nekaj moznosti, da se otroci zamotijo, so tobogani, topovi za ‘streljanje’ z vodo …

Nam je bilo zelo vsec, z izjemo hotelske sobe, ki je bila res mini in veliko pretopla in osorne, neprijazne natakarice v vodnem baru v Family Fun-u. Te kar mine narocit kavo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close