Terme Olimia
rok-1, 19.10.2021 ob 13:20
Sem preveril cene in je res – razen če je Booking doživel kakšen hekerski vdor.
Nenavadne cene se mi zdijo – še v Monte Carlu je ceneje, razen v res ekskluzivnih hotelih.
Take oziroma podobne cene imajo že kar nekaj let. Le kje so ti silni dobički, počivalšek?
Terme, 20.10.2021 ob 11:46
Obiskujem nemške terme. Zelo zadovoljna, cena prenočitve je bila lani 50€/ osebo. Brezplačno kopanje je bilo možno po zapustitvi sobe še ves dan brezplačno.
Znotraj kopališč imajo povsod restavracije s toplo prehrano.
Tudi jaz lahko priporočim Terme Erding.
če prav razumem, 20.10.2021 ob 09:22
Družina na minimalcih gre lahko ravno za 2 noči tja.
Ne vem, če so tisti na minimalcih ravno ciljna publika najdražjega kopališkega hotela v državi.
Drago je, ja. Ampak očitno je dovolj interesa, ker sem zdajle na bookingu komaj našla prost termin v decembru, da sem sploh lahko preverila ceno. Samo informativno, plačala nikoli ne bi toliko 🙂 1.839 vse skupaj, oziroma 153 evrov na osebo na noč ?
Leeleenrpr, 22.10.2021 ob 13:59
Ne vem, če so tisti na minimalcih ravno ciljna publika najdražjega kopališkega hotela v državi.
Drago je, ja. Ampak očitno je dovolj interesa, ker sem zdajle na bookingu komaj našla prost termin v decembru, da sem sploh lahko preverila ceno. Samo informativno, plačala nikoli ne bi toliko 🙂 1.839 vse skupaj, oziroma 153 evrov na osebo na noč ?
Decembrske cene so trenutno res nekoliko nižje, še vedno pa znašajo okoli 500 Eur na noč.
Forum je zaprt za komentiranje.