Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Terme – notranji tobogani

Terme – notranji tobogani

Pozdravljeni,

katere terme premorejo kak notranji tobogan…poleg Čateških seveda….tja ne bi šli pa iščemo alternativo…Olimia, terme 3000, tuhelj,…kje je bolj za otroke???

Ptujske so zakon!
Imajo en modri tobogan – greš po stopnicah iz notranjih bazenov, kjer je toplo. Vse štenge so na toplem.

Potem se pa sustiš………. jaooooooooo……. najprej čez steklen ror, potem te nese nekaj časa po oranžnemu roru. potem priletiš v čist črn ČRN ror…… potem pa zagledaš ‘luč’ ……… in te vrže v bazen s toplo vodo zunaj :-)))

CARSKO!

Terme Erding so zakon.

Jaaaaa!

http://www.aquae-vivae.hr/cjenik/

Terme erding so res v 1 ligi, naše so glede tobognanov nekje v 3.-4 ligi.

Tobogani Terme Erding

Kje pa so te terme Erding?

Zraven Muenchna.

me je tok firbec matral in sem šla na njihovo spletno stran pogledat….zares čudovito zgleda…je bil že kdo tam?

tudi mene zanima, imajo banovci ali terme ptuj notranji tobogan? še kateri, razen čateških

je res tolilo lažje tukaj temo odpret kot pa pogledat na uradno stran od banovcev

je res tolilo lažje tukaj temo odpret kot pa pogledat na uradno stran od banovcev[/quote]

misliš da nisem..imajo stran od sava resort, več hotelov..ampak od vseh slik in opisov, ,ki jih imajo, nikjer točno ne piše, ali ima notranji bazen tobogan…ne za banovce, ne karkoli druga..ko sem poslala povpraševanje, pa ni šlo, bohsigavedi, zakaj..ko kličem, se ne oglasi nihče…očitno jim ni v interesu, da kdo pride..

V Moravskih toplicah Terme 3000 imajo en daljši notranji tobogan (modri). Včasih dela še eden – zeleni. Meni oz. mojim otrok veliko boljše kot v Ptuju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close