Terme Lendava
Hvala …sem mislila,d a ste res imeli namen biti prijazni. Pa očitno v Termah Lendava ne poznajo lepe besede. In NE ne bomo ostali doma. Cel dan se tako nismo imeli namena kopati in namakati. Bomo pa vzeli s seboj kolesa in se podali malo po okolici in čez mejo :)) In nafte ne potrebujmo hvala. Bi pa bilo zanimivo vas spoznati…vas …prijazna gospa ali gospod OSEBNO. Ne vem, če bi mi v tem primeru namenili takšen piker odgovor, kot sedaj, ko se lahko skrijete ze anonimnostjo. Pa želim vam čimveč lepih dni…mi jih bomo zagotovo imeli – v Termah Lendava 😉
Sredstva opravičujejo cilj. Ki ste ga dosegli gospa. Se pravi, da se vse da, to je bil tudi namen term Lendav. Pa ne se še pobarvati, vam zelo pristaja blond. Mene na recepciji spoznate po prijaznosti,črnih laseh – yeah wriht. A rabite morda še nasvet, kaj s seboj vzeti za jesti. No, saj imamo tudi hotelsko kuhinjo. Če vam morda domača hrana ne bo prijala. Lep dopust vam želijo Terme 3000 Lendava.
Nisem blond – nekaterim pa niti črni lasje ne pomagajo. Lačni ne bomo, brez skrbi. Žal pa moram priznati, da prijaznosti pa ne poznate. Bi bilo zanimivo prebrati vaše pikre odgvore vašemu nadrejenemu! In glede na to, da ste verjetno v službi, ne vem kaj sploh počnete na forumu ;)) Posvetite se gostom, da bodo še prišli k vam, ne pa da tukaj na forumih spuščate pikre pripombe gostom, ki šele nameravajo priti k vam! Slaba reklama!
mi smo bili sicer v času krompirjevih počitnic, vendar smo bili zelo zadovoljni.
Osebje prijazno, hrana pregovorno dobra in PREVEČ. Večerja je namreč servirana po izboru prejšnjega dne.
Ker nismo ravno ne vem kaki vodni ljudje smo čas po uri ali mogoče uri in pol izkoristili za počitek, sauno, raziskovanje okolice.
MI smo bili 2x v termah Lendava in smo bili zelo zadovoljni. Hrana je dobra,pestra. Bazeni so ok, okolica pa tudi:) Seveda smo skočili tudi čez mejo, v Lenti na Madžarsko.
lp in uživajte! Kristi*
Forum je zaprt za komentiranje.