terme lendava
Živjo,
mi smo bili lani dvakrat zapored. Gremo v apartmaje, ker smo radi “komot”, cena pa je enaka, kot če si v hotelskih sobah. Hrana ni ravno za prehvalit, je pa dovolj. Sploh za zajtrk si lahko kar privoščiš. Bazeni niso ravno “Čatež”, je pa zato manj ljudi in se da sprostit. Sploh je okolica in cel kompleks bolj mirne narave.
Mi bomo gotovo še kdaj šli.
Uživajte!
Mi smo bili že dvakrat-vedno v apartmajih. Skratka zelo priporočam, bili smo zelo zadovoljni.
Hrana je bila uredu-dobra. Bazeni so nam in hčerkici odgovarjali, noter je otroški z z toboganom. fajn nam je bilo, ker ni pretirane gužve.
Mi smo uživali- vsi trije.
lp,Kristi*
Z otrokom vedno iščite variante, da vam ni potrebno hoditi ven, da bi prišli do bazena.
Je obločno bolj komot, če mu samo kopalni plašček nadeneš in natikače, kot pa da je komplet oblečen in se potem tenstaš po garderobah…….se pregreješ in zunaj se odpenjaš kot nor – na koncu pa fašeš prehlad.
Čez komot ga ni. Če si v hotelski sobi, ki je povezana z bazenom greš lahko mimogrede zvečer še malo plavat. Meni se drugače res ne bi dalo zopet vse pokat.
Pač moj praktični velikokrat preizkušen nasvet.
Pa ko je eden dežuren pri spečih otrocih v sobi, lahko skočiš na masažo, plavanje kar v kopalnem plašču in si v urici že nazaj.
Forum je zaprt za komentiranje.