Terme Lendava ali Banovci
V Banovcih nismo bili, smo pa bili 2x v tremah Lendava. Bivali smo v hišicah-apartmajih zraven(so prav zraven)hotela in hodili v hotel jest. Hrana je bila ok, vsi smo uživali v kopanju v bazenih. Zunananji bazen ima tudi tobogan. Nam je bilo všeč, ker ni bilo pretirane gužve (bili smo avgusta) in smo se imeli super.
V hišicah-apartmajih imaš vse potrebno, pa tudi prostora je dovolj.
lp in uspešen izbor.
Mi sicer v Banovcih nismo bili, tako da lahko podam samo mnenje za Lendavo.
v Lendavi smo bili že nekajkrat. Bivali smo v apartmajih, jedli smo v hotelu. Zajtrk je samopostrežni, kosilo/večeja pa menijska. Apartmaji so prostorni in dokaj lepo opremljeni. Nam je tudi všeč, da je zelo mirno. Živčke si lahko oring spočiješ.
Zdaj ne vem kako je pri strosti otrok. Mi imamo enega starejšega in enega mlajšega kot vi. Smo pa prvič dobili spalnico z zakonsko posteljo in posteljico za ta mlajšega, ta starejši pa naj bi spal v dnevni na kavču, ki se raztegne. Mi smo rajši nekaj malega doplačali in vzeli malce večji apartma, ki niti ni bi tako zelo večji kot prvi samo, da je imel v spalnici še eno mladinsko posteljo. Aja, pa vedno vzamemo pritličnega, da dirkenje ne moti spodnjih stanovalcev, pa še trato imaš.
Forum je zaprt za komentiranje.