Najdi forum

Terme Laško

Za vikend bi šla rada malo v terme Laško pa me zanima kako je tam, sploh v teh časih-ali je vstop tudi za zunanje obiskovalce (spala bom v privat app), če ve kdo za ceno kart(nisem našla na njihovi strani), ali so ležalniki zastonj ali rabim kaj za na tla, kaj je za pogledat v okolici,… Skratka kakršno koli info iz prve roke.
Hvala in lp

Kam bi pa rada šla? V novejši del – Thermano ali v stari del – Zdravilišče Laško?
Kakorkoli že, starejši del je malo cenejši, lahko si kupiš tudi vstopnico za celodnevno kopanje s kosilom. Kaj rabiš za na tla? Kakšne natikače, da ne boš po tleh hodila bosa. Starejši del je mirnejši, tam ni cvileče mularije, ki skače v bazene. So pa privlačnejši bazeni v novejšem delu. Ležalniki niso za plačat.
Okrog je mesto, ki si ga greš lahko pogledat, pa dosti sprehajalnih poti. Tudi kakšen hribček.

Sicer nisem bila v laških, ampak treh drugih, tam si povsod imel gratis njihove ležalnike. Je pa v glavni sezoni gneča, če pozno prideš, lahko, da ne boš našla frej.

Mislila sem iti v novejši del- termano. Za na tla sem mislila dekco :), v čatežu vem da so plačljivi ležalniki. A imajo kaj omejitve glede števila obiskovalcev?

Thermana ima brezplačne ležalnike. Če bo vse polno, si raje vzemi še podlogo za na tla. Število obiskovalcev omejujejo, prednost imajo hotelski gostje. Za zunanje tako lahko omejijo vstop na max 3 ure oz. jih ne sprejemajo več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close