Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Terme Krka – Hotel Balnea

Terme Krka – Hotel Balnea

Partner je dobil za darilo “vikend paket v hotelu Balnea v Dolenjskih toplicah”. Priznam, da nikoli nisva hodila v toplice, ker sva pač bolj “back-pakerja” 🙂
Ob ogledu internetne strani pa so me “prestrašile” besede superior, luxury, visoka kategorija … Torej, kako nobel je potrebno biti? Moram vzeti s seboj večerno obleko za večerjo? V tem momentu lahko spakiram za treking kamorkoli, ampak toplice me pa resnično prestrašijo … Če pa bona ne izkoristiva, bo pa jasno zamera do neba … 🙁

Živjo,

kar brez skrbi. Hotel je res lep, vendar na zajtrk pridejo tudi v trenirki, za večerjo bodo pa kavbojke ok. Nikogar nisem videla v večerni obleki, še moških s kravato ne.

Je škoda ne izkoristiti, samo od teh toplic ne pričakujta preveč.

LP

Hotel je lep, midva sva bila zelo zadovoljna..
Na zajtrk in večerjo sva hodila v kavbojkih ali trenerki – čist odvisno. Ni nič fensi.

Punce, najlepša hvala!!!!! Ste me kar malo potolažile 🙂
Hvala!

Glede na to, da je 90% zdraviliških gostov – na zdravljenju na račun zavarovalnice, ni nobene finoče. Trenirke in superge, kavbojke in natikače in pd.

Lahko to malo bolj razložiš, prosim? Tudi sama sem nameravala v Balneo. Poznam tudi druge toplice, na primer Olimje in Terme 3000, tam mi je bilo všeč. Kaj tebi ni bilo všeč v Balnei?

Hotel Balnea – BP,
hrana – super.
bazeni – bolj majhni, v tem skupnem delu zna biti kar vrišč. zelo preprosto deluje vse skupaj
savna – strašna gneča, ležalke po večini rezervirane, nobene kulture savnanja – npr v finskih savnah so kar škafi z vodo in potem gostje lahko sami polivajo, tako, da si lahko prestavljate, da se finska savna kaj hitro spremeni v turško (karikirano).

Meni osebno so bolj všeč Ptujske terme, kljub temu, da sta hotel in hrana slabša – je pa precej boljše v bazenu in savni, pa ocenjujem samo hotelski bazen in savne, ki jih res na Ptuju toplo priporočam. Dodaten plus za Ptuj je v tem, da se lahko sprehodiš ali odpelješ do mesta in greš tam potem v kino, gledališče ali samo na sprehod.

Pa v Balea nimaš v savni nobenega hladnega bazenčka, samo neki vroči japonski bazen, ki mi ne odgovarja, ker imam rada knajpanje. Za knajp imaš samo vedro hladne vode. Na Ptuju pa imaš in hladni in topli bazenček.

Za naslednji projekt toplice si ogledujem terme Sveti Martin na hrvaškem

V Balneo bo všeč samo tistim ki še niso bili v Zrečah, v Ptujskih, Atomskih toicah in še kje, tisti pa mi poznamo zdravilišča po Sloveniji pa vedno da je Balnea na repu kvalitetne ponudbe ! Hotel bi še kar bil in tut hrana je ok, welnes Balnea ki je pa zraven je pa eno veliko razočaranje, nimajo e bazena z mrzlo vodo ki je nuja pri savnanju, zelo neprijazno savna “mojstri” z bivše Juge itd itd, mogoče več kaj drugič …

Podpišem ! V Krki ne delajo drugega kot dvigujejo cene , 20 let že uporabniki moledujemo za bazen z mrzlo vodo v Oazi , ukinili so vse popuste , ukinili predprodajo vstopnic , tako da kot nekdaj Dolenjcem prijazno kopališče sem zelo zelo razočaran …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close