Terme Krka – Hotel Balnea
Partner je dobil za darilo “vikend paket v hotelu Balnea v Dolenjskih toplicah”. Priznam, da nikoli nisva hodila v toplice, ker sva pač bolj “back-pakerja” 🙂
Ob ogledu internetne strani pa so me “prestrašile” besede superior, luxury, visoka kategorija … Torej, kako nobel je potrebno biti? Moram vzeti s seboj večerno obleko za večerjo? V tem momentu lahko spakiram za treking kamorkoli, ampak toplice me pa resnično prestrašijo … Če pa bona ne izkoristiva, bo pa jasno zamera do neba … 🙁
Hotel Balnea – BP,
hrana – super.
bazeni – bolj majhni, v tem skupnem delu zna biti kar vrišč. zelo preprosto deluje vse skupaj
savna – strašna gneča, ležalke po večini rezervirane, nobene kulture savnanja – npr v finskih savnah so kar škafi z vodo in potem gostje lahko sami polivajo, tako, da si lahko prestavljate, da se finska savna kaj hitro spremeni v turško (karikirano).
Meni osebno so bolj všeč Ptujske terme, kljub temu, da sta hotel in hrana slabša – je pa precej boljše v bazenu in savni, pa ocenjujem samo hotelski bazen in savne, ki jih res na Ptuju toplo priporočam. Dodaten plus za Ptuj je v tem, da se lahko sprehodiš ali odpelješ do mesta in greš tam potem v kino, gledališče ali samo na sprehod.
V Balneo bo všeč samo tistim ki še niso bili v Zrečah, v Ptujskih, Atomskih toicah in še kje, tisti pa mi poznamo zdravilišča po Sloveniji pa vedno da je Balnea na repu kvalitetne ponudbe ! Hotel bi še kar bil in tut hrana je ok, welnes Balnea ki je pa zraven je pa eno veliko razočaranje, nimajo e bazena z mrzlo vodo ki je nuja pri savnanju, zelo neprijazno savna “mojstri” z bivše Juge itd itd, mogoče več kaj drugič …
Forum je zaprt za komentiranje.