Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek terme in covid

terme in covid

Bili smo v termah. Preverjajo pct, držijo se ukrepov ( vsaka 2. miza zasedena), strogo v maskah in rokavicah v jedilnici. Malo drugače je na kopališču. Maske v bazenu? Najbrž tudi, če je veliko ljudi? Opazili smo tudi , da skoraj tretjina gostov nosi maske pod nosom. To pomeni, da jih ne nosi. Nihče jih ni opozoril. Smo preveč “natančni”, panični, ali so naši pomisleki na mestu?

Odgovor na objavo uporabnika
je nevarno, 20.11.2021 ob 14:06

Bili smo v termah. Preverjajo pct, držijo se ukrepov ( vsaka 2. miza zasedena), strogo v maskah in rokavicah v jedilnici. Malo drugače je na kopališču. Maske v bazenu? Najbrž tudi, če je veliko ljudi? Opazili smo tudi , da skoraj tretjina gostov nosi maske pod nosom. To pomeni, da jih ne nosi. Nihče jih ni opozoril. Smo preveč “natančni”, panični, ali so naši pomisleki na mestu?

Ocitno sem ful agresivna oseba, ampak jaz bi take, ki nosijo masko pod nosom, kar okolftala in pretepla.

Meni je to tako debilno, da mi kar pritisk dvigne!

Tisti brez mask me sploh ne zivcirajo, ampak te, ki imajo masko pod nosom, me spravijo na obrate, tisti z masko na vratu ali ko jim visi z enega usesa, ti me pa zivcirajo, ker vsi delujejo totalno debilno.

Saj ste vsi z nagobčniki debilni. Če narod ne bi bil debilni, sploh ne bi nosil nagobčnikov.

Če kdo ne verjame, da ste debili.

https://www.facebook.com/watch?v=921530798462123

ocitno agresivna, 20.11.2021 ob 14:17

Ocitno sem ful agresivna oseba, ampak jaz bi take, ki nosijo masko pod nosom, kar okolftala in pretepla.

Meni je to tako debilno, da mi kar pritisk dvigne!

Tisti brez mask me sploh ne zivcirajo, ampak te, ki imajo masko pod nosom, me spravijo na obrate, tisti z masko na vratu ali ko jim visi z enega usesa, ti me pa zivcirajo, ker vsi delujejo totalno debilno.

Ali imaš masko, ali ne. Pod nosom je ne, torej jo snemi. To je edino, kar bi tem predlagala.

men se zdijo, 20.11.2021 ob 15:13

Ali imaš masko, ali ne. Pod nosom je ne, torej jo snemi. To je edino, kar bi tem predlagala.

Ja, snemi jo, ce je ze ne nosis, kot se maske nosijo, ker tako pod nosom, na vratu ali ko binglja z enega usesa, zgledas kot popolni debil!

Res ne razumem folka, ki se trudi zgledat, kot da je debilen!

Tiste, ki ne nosijo mask na nosu je treba opozorit.    Ukrepi so nujni. Treba jih je upostevati.      Ne zgledujte se po debilu Robiju…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close