Terme dobrna. Nikoli vec
Packe nemarne slovenceljske! Ko greš ven iz savne ( kjer švicaš in gre od tebe odmrla koža) greš vedno in obvezno najprej pod tuš ( lahko je tudi mlačen, če ne maraš mrzle vode) ampak obvezen! Potem je šele bazen! In porkaflek, kje so bade majstri? Ali so slovenceljske savne za velik denar res tako nemarne, da nimajo bademajstrov, ki bi nemarne babe in dece poslale pred in po savnanju pod tuš. Gravži ste!
[/quote]
ti dečki so v svojih kabinah, namesto da bi opozarjali na tuširanje,
vsaj občasno bi lahko imeli preventivne akcije
npr. na Fontani v MB imajo napis, da je tuširanje obvezno pred vstopom v bazen nekje na stropu, kamor nihče ne gleda … in potem pujs ali pujsika pride, vrže torbo na ležalnik in hop v bazen … dečki tega nočejo videti 🙁
Na Islandiji/ Švedski/ Norveški/ Finski te tete, ki se s teboj skupaj savnajo ali gredo v gejzir/laguno tako naderejo, če se ne stuširaš, da ti je nerodno še vsaj 3 dni.
Bili s skupino slovenceljskih packov in pack v eni od lagun in se po slovenceljski svinjski navadi hoteli kar v laguno brez tuširanja vreč.
Je prišla najprej ena obiskovalka in nam v angleščini dopovedovala, kaj in kako. Pa očitno v vse betice ni šlo, je prišla ena taka ta zaresna bademajstrica te je prijela za komolec in te peljala do tuša in ti ga pokazala, zraven pa še milo!
Enako je v vsakem hamamu ( to je tisto kopališče, kjer se za vas umazani tujci kopajo), kjer te še omavžajo tako da si roza kot novorojeno prase.
Ampak slovenceljni, packi po naravi, pa tega ne razumemo, tako kot tega ne razume tara! In potem ljudem celo s smrtjo grozi, samo zato, ker so ji povedali, kdaj je treba pod tuš!
Na Islandiji/ Švedski/ Norveški/ Finski te tete, ki se s teboj skupaj savnajo ali gredo v gejzir/laguno tako naderejo, če se ne stuširaš, da ti je nerodno še vsaj 3 dni.
Bili s skupino slovenceljskih packov in pack v eni od lagun in se po slovenceljski svinjski navadi hoteli kar v laguno brez tuširanja vreč.
Je prišla najprej ena obiskovalka in nam v angleščini dopovedovala, kaj in kako. Pa očitno v vse betice ni šlo, je prišla ena taka ta zaresna bademajstrica te je prijela za komolec in te peljala do tuša in ti ga pokazala, zraven pa še milo!
Enako je v vsakem hamamu ( to je tisto kopališče, kjer se za vas umazani tujci kopajo), kjer te še omavžajo tako da si roza kot novorojeno prase.
Ampak slovenceljni, packi po naravi, pa tega ne razumemo, tako kot tega ne razume tara! In potem ljudem celo s smrtjo grozi, samo zato, ker so ji povedali, kdaj je treba pod tuš!
[/quote]
Nak, nikoli več se pred vstopom v bazen ne stuširam! Upam, da mi bo v tem sledilo še več dosedaj čistih ljudi. In zavedaj se – to je TVOJA KRIVDA, pujsek umazani.
Si pa zelo domišljava, če misliš da je tvoj nastop zmotil samo enega uporabnika.
Pozanimaj se pri adminu s kolikimi “troli” obračunavaš v tej temi. Mislim da boš presenečena.
[/quote]
Trol, a nisi z današnjim oglašanjem že dovolj škode vsem ljudem, ki bodo še kdaj šli v bazen, naredil? A tudi kolektivna škoda, ki bo sledila, ti ni dovolj, da izgineš?
Vsaj jaz bi povedala zaradi brisač (ali pa sama ”uredila”). Terme Dobrna so zelo prijetne terme. Škoda bi bilo da ne greste več.
Še glede tuširanja. Zgodilo se mi je da sem pozabila. Na srečo me je spomnila ena gospa. Ko stopim v bazen vidim samo tisto prijetno toplo vodo, ki čaka name. In se lahko zgodi, da človek nehote pozabi.
Zato prosim opozorite nas ki včasih brez glave hodimo v bazen. Vi boste zadovoljni in tudi mi,ker nam ne bo nerodno ko se bomo spomnili da nismo stuširani.
Verjetno imajo, kot v vseh savnah, tudi v dobrnski savni kakšnega savna mojstra, njemu bi šla povedat, da so po vajinem mnenju ležalniki rezervirani in ne zasedeni, ne pa da sta se 5 ur ukvarjala s tem, kateri ležalniki so uporabljeni in kateri ne. Kar samo od sebe osebje res ne bo hodilo po savni in preverjalo, kateri ležalnik je v uporabi.
Poleg tega, če bi jaz bila mnenja, da je nekdo samo rezerviral ležalnik in ga ni blizu, sama se pa ne bi imela kam uleč, bi ležalnik spraznila in o tem obvestila savna mojstra.
Od jamranja po forumih pa seveda (v glavnem) ni nobene koristi.
Verjetno imajo, kot v vseh savnah, tudi v dobrnski savni kakšnega savna mojstra, njemu bi šla povedat, da so po vajinem mnenju ležalniki rezervirani in ne zasedeni, ne pa da sta se 5 ur ukvarjala s tem, kateri ležalniki so uporabljeni in kateri ne. Kar samo od sebe osebje res ne bo hodilo po savni in preverjalo, kateri ležalnik je v uporabi.
Poleg tega, če bi jaz bila mnenja, da je nekdo samo rezerviral ležalnik in ga ni blizu, sama se pa ne bi imela kam uleč, bi ležalnik spraznila in o tem obvestila savna mojstra.
[/quote]
Savna mojster tudi menda ne ve, kateri so prosti, kateri pa rezervirani.
[/quote]
Tisti par, ki je sedel kar na stopnicah, je sel po 1 uri do savna mojstra in sta mu povedala, da je vsaj 10 lezalnikov nezasedenih ze 1 uro. Gospod, ki je to slisal je potrdil, prav tako moj moz. In kaj mislis kaksen odgovor je sledil. Lezalniki so na voljo do zasedenosti mest in, da on pac ne more kontrolirati na katerem lezalniku kdo pociva in na katerem so brisace samo zato, da si ljudje rezervirajo lezalnik. In, da on glede tega ne more nic, ker so v hotelu nastanjeni redni gostje.
A tako. Hvala za pojasnilo. Ta prostor sem verjetno jaz kar spregledala, ker sem šla iz savne vedno ali direkt pod hladen tuš ali pa se fliknila v bazen. Krepitev telesa in duha. 😉
[/quote]
kok si butasta
se vidi po ostalih kozlarijah ki jih pišeš
pomanjševalnice, otročje obnašanje in izražanje, pa stara baba
kako lahko pozabiš na osnove? PRED VSTOPOM V BAZEN JE OBVEZNO TUŠIRANJE!
[/quote]
To so izgovori. Ista fora kot tisti, ki si enkrat slučajno “pozabijo” umiti roke po uporabi stranišča. A dej ga lomt? A samo tokrat si “pozabil”, drugače nikoli? Ja seveda. Tistega, česar si navajen in počneš redno, ne pozabiš, ker narediš avtomatsko. Pa da ne bi kdo začel nabijati, da za razliko od stranišča v savno ne hodimo vsak dan. Res je, ampak tudi na bazen ne greste vsak dan, pa močno dvomim, da kdo pride nag iz garderobe na bazen in se potem spomni, da si je, ups, pozabil kopalke obleči.
Forum je zaprt za komentiranje.