terme čatež
No, nazadnje se obračam še na vas. Letos smo se odločili, da ne bomo šli na morje ampak v toplice. Najraje bi šli v Terme Čatež. Na bolhi sem iskala oglase, ampak so predragi ali pa niso resni. Z nekom se namreč dogovarjam že cel teden a se še nisva dogovorila. Torej, ali mogoče katera pozna koga, ki oddaja apartma pa zmerni ceni ( ker moraš potem še vedno kupit karte). To so ponavadi tiste male hišce in ne tiste zidane. Ali pa mogoče kakšen link?
v Olimju (vsaj za prvomajske, ko sem bila jaz) ni bilo gneče. Normalno se je dalo plavat v bazenu, še kar toplo je bilo, edini problem je bilo dobiti prost ležalnik v Termaliji, a vendar smo bili non stop v bazenu, tako da ga nismo potrebovali. Pa tudi bazen ima tako dobro masažo, kot bi ležala na masažnem stolu.
Edino, kar me je motilo, je to, da ni odprt cel kompleks bazenov, ker nekaj delajo.
Bivanje niti ni tako drago. Dobiš že za manj kot 15 evrov na osebo na dan (mislim zasebne sobe, apartma, z vključeno turistično takso).
Moje mnenje: Pri takih počitnicah te pridejo najdražje karte. Mi smo šli zadnjič popoldne in smo plačali za šetletnika + 2 odrasla 20 evrov. Samo za popoldne!
Ker pa poznam Čatež in Olimje, ti priporočam pač Olimje. Vzameš apartma v aparthotelu in te karte ti potem veljajo povsod – tako za bazenski kompleks v samem Olimju, kot tudi za Aqualand, kjer so vsi tisti tobogani. V apartmaju si lahko kuhaš, je pa kot hotel – torej čistijo vsak dan in menjajo brisače, imaš animacijo (čeprav nam to ni nek faktor). Ne menjam Olimja za Čatež nikoli. V Olimju je veliko bolj čisto in urejeno. Pa verjetno je še veliko drugih, ravno tako dobrih term, ki jih še ne poznam.
In ne, meni se v Olimju ni zdelo tako nagužvano kot v Čatežkih. Moraš vedeti, da hodi tja folk s cele Slovenije + trume Hrvatov.
Razlika je v tem koliko vstopov je na kateri bazen (zunanji in notranji) in, da imajo v HTL Čatež samo zajtrk samopostrežen, v HTL Toplice pa oboje (zajtrk+ kosilo) ruski bife. Je pa res, da nisem imela druge izbire, ker je HTL Čatež poln v našem terminu, HTL Toplice pa so bile same superior sobe. Tako, da smo vzeli kar to. Samo, da bodo otroci užival. Na morje pa bomo skočili kar na naši strani za kakšen vikend.
Upam, da boste uživali in predvsem dobro izbrali.
Pozdravljeni tudi jaz jih imam še nekaj, moje so veljavne. tusaxxx@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.