Najdi forum

terme čatež

No, nazadnje se obračam še na vas. Letos smo se odločili, da ne bomo šli na morje ampak v toplice. Najraje bi šli v Terme Čatež. Na bolhi sem iskala oglase, ampak so predragi ali pa niso resni. Z nekom se namreč dogovarjam že cel teden a se še nisva dogovorila. Torej, ali mogoče katera pozna koga, ki oddaja apartma pa zmerni ceni ( ker moraš potem še vedno kupit karte). To so ponavadi tiste male hišce in ne tiste zidane. Ali pa mogoče kakšen link?

Ugodna varianta je tudi bivanje na bližnji turistični kmetiji in vožnja v toplice.

Ojej, ojej. Imate tako radi gužvo? To ti pišem čisto dobronamerno, ker sredi poletja Četeške niso za nikamor, pa tudi čistoča peša. Pojdite raje v Olimje.

Okoli Čateža je res veliko turističnih kmetij, tako da je bolj pestro. Poglej npr. Pri Martinovih. Mi smo bili tam med prvomajskimi in je čudovito vzdušje in prijetno za otroke.

Mi gremo pa kar direkt preko njih- hotel Toplice- mini počitnice so zelo ugodna varianta- en otrok zastonj, drug do 6. leta pa doplačilo za kosilo 8 eurov na dan.

Kaj pa najem apartmaja od Čateških toplic? Tu je všteta cena kopanja, zato preračunaj, če te ne pride apartma v okolici skupaj s kartami dražje. Mini počitnice v hotelu Toplice, ki jih omenja sa*, so pa sploh v redu varianta, sploh, če imaš samo 2 otroka.

Ali je v Olimjah manj gužve ali kako? Saj bi bilo verjetno zudi to uredu.

Kje pa najdeš apartmaje od Čatežkih toplic? Verjetno na njihovi spletni strani. Bo treba mal pogledati. Pa tud ideja da bi pogledala še kaj v bližini ni slaba, vidite, dobro, da sem vas vprašala.

v Olimju (vsaj za prvomajske, ko sem bila jaz) ni bilo gneče. Normalno se je dalo plavat v bazenu, še kar toplo je bilo, edini problem je bilo dobiti prost ležalnik v Termaliji, a vendar smo bili non stop v bazenu, tako da ga nismo potrebovali. Pa tudi bazen ima tako dobro masažo, kot bi ležala na masažnem stolu.
Edino, kar me je motilo, je to, da ni odprt cel kompleks bazenov, ker nekaj delajo.
Bivanje niti ni tako drago. Dobiš že za manj kot 15 evrov na osebo na dan (mislim zasebne sobe, apartma, z vključeno turistično takso).

Sem poklicala enega, ki oddaja eno mini hiško v Termah čatež. Cena je 30€ na dan. Torej nas bi prišel najem 210€ za sedem dni, pol pa še karte za bazen seveda. Se vam zdi to drago ali kako?

Sa*, kakšna pa je razlika med Hotelom Toplice in Hotelom Čatež? Čatež je namreč ugodnejši. Zakaj ste šli v raje v hotel Toplice?

Moje mnenje: Pri takih počitnicah te pridejo najdražje karte. Mi smo šli zadnjič popoldne in smo plačali za šetletnika + 2 odrasla 20 evrov. Samo za popoldne!

Ker pa poznam Čatež in Olimje, ti priporočam pač Olimje. Vzameš apartma v aparthotelu in te karte ti potem veljajo povsod – tako za bazenski kompleks v samem Olimju, kot tudi za Aqualand, kjer so vsi tisti tobogani. V apartmaju si lahko kuhaš, je pa kot hotel – torej čistijo vsak dan in menjajo brisače, imaš animacijo (čeprav nam to ni nek faktor). Ne menjam Olimja za Čatež nikoli. V Olimju je veliko bolj čisto in urejeno. Pa verjetno je še veliko drugih, ravno tako dobrih term, ki jih še ne poznam.

In ne, meni se v Olimju ni zdelo tako nagužvano kot v Čatežkih. Moraš vedeti, da hodi tja folk s cele Slovenije + trume Hrvatov.

Sem poslala poizvedbo v terme Čatež za mini počitnice in pa tudi v terme Olimje. Hvala vam punce, bile ste mi v pomoč.

Razlika je v tem koliko vstopov je na kateri bazen (zunanji in notranji) in, da imajo v HTL Čatež samo zajtrk samopostrežen, v HTL Toplice pa oboje (zajtrk+ kosilo) ruski bife. Je pa res, da nisem imela druge izbire, ker je HTL Čatež poln v našem terminu, HTL Toplice pa so bile same superior sobe. Tako, da smo vzeli kar to. Samo, da bodo otroci užival. Na morje pa bomo skočili kar na naši strani za kakšen vikend.
Upam, da boste uživali in predvsem dobro izbrali.

Jaz imam par kart viška od Terme Čatež, če kdo rabi jih dam ceneje, da mi ne propadejo. Bližje mi je pa Olimje, kjer še sploh nisem bila, a je fajn tam?

Ojla,
sem zainteresirana za karte.

Še veljajo?

Pozdravljeni tudi jaz jih imam še nekaj, moje so veljavne. tusaxxx@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close