Najdi forum

Terme Čatež

BILI smo kar redni obiskovalci teh term ( 1-2 x letno ) ker je otrokom bilo zelo všeč. In kar je všeč otrokom…………
Smo pa se letos ( kot lani ) prijavili na mini počitnice. Ne bom opisovala naše hotelske namestitve, do tega, da nas smo bili še od sobarice pozabljeni.
Najbolj moteče je bilo to, da so iz tako opevane termalne riviere naredili pašteto. Dobesedno smo hodili eden po drugem. Kaj ni nobenega limita?
Vsi hotelski gostje se seveda nismo poslužili garderobnih omaric, ker pač prideš v kopalnem plašču, dokler pa omarica je prosta – izvolite. Si predstavljate ta masaker.
Pri taki množici je tudi higiena tam kot je.
Voda je bila mrzla.
Mize za obroke so malodane postavili pred vhod v bazen….kvaliteta jedi je seveda razumljiva ( hrana surova )
Strežno osebje ( zelo prijazno ) je preobremenjeno. Premalo jih je, tako da smo na pijačo pri večerji malodane čakali do sladice.
Očitno se je Čatež odločil za kvantiteto in enodnevne in seminarske goste, in totalno popustil pri kvaliterti – in izgubil stalne goste.
Samo osem nas je bilo. Pa dvakrat osem drugo leto………….Redno, po kapljicah – vendarle stalno.

Lordy kako praviš, da je naslov tistega Jeruzalema?

Midva tudi redno hodiva tja, samo nikoli ne greva med časom počitnic. Vedno greva v hotel Toplice in še niloki nisva bila razočarana, ne nad strežnim osebjem ne nad sobaricami. Mogoče je odvisno od tega kdaj prideš tja.

Tudi MI smo redno hodili tja in nismo bili razočarani – nad osebjem tudi zdaj ne.
Ker imava šoloobvezna otroka je pa res problem it kamorkoli izven počitnic.
Veliko bolj korektno bi se mi zdelo, da nam pač povejo, da pač nimajo prostih sob na razpolago, ne pa da spiš v sobi, ki jo navadno ponudijo popotniku ob polnoči za eno noč…
Glede na to, da smo se prijavili na počitnice že konec avgusta ( res brez rezervacije točno določene sobe ), bi pričakovali nek vrstni red – tako pa razočaranje ostaja.

Oh, pohajačka, vsem gre samo za denar, saj veš. Nič ne pomaga, da rezerviraš že prej.Spomni se moje Bolgarije.

V Čatež ne hodim že kar nekaj let , ker je med počitnicami nevzdržno.Gužva, svinjarija …

Draga pohajačka; taj mi ti no razloži, kakšen limit si imela v mislih???

Da na termalno riviero spustijo samo določeno število ljudi, potem pa zaprejo, da ljudje ne hodijo eden po drugem.

No, zdaj si pa to realno predstavljaj: recimo da si direktor Termalne oz. Poletne riviere in to narediš tako, kot ti praviš. Ljudje se pripeljejo iz Ljubljane, Maribora, Zagreba in potem ugotovijo, da ne morejo na kopališče. Dajte no!! Mimogrede: tudi mi hodimo v Čatež in to ne od blizu. Priznam pa: ni prijetno, ko je taka gužva in skoraj ne moreš priti do zračnic na deroči reki. Ena stvar, ki pa recimo mene moti so tiste slive ali nekaj takega, ko zrele padajo na tla in se potem ose in čebele pasejo na njih. Ljudje pa se zraven sončijo in igrajo mini golf. Kaj vse se potem dogaja, si lahko predstavljate. Ampak drugače pa smo bili s postrežbo in hrano zelo zadovoljni. Smo pa bili v Termah tudi oktobra in je bilo res fino: hrana, postrežba, vse je bilo OK.

Ne predstavljam si biti direktor prenapolnjene zimske termalne riviere v primeru požara.
Problem je v tem, da določen objekt prenese določeno številoo ljudi. Vsak, ki plača karto dobi oziroma bi moral dobiti dostop do lastne garderobne omarice kamor spravi osebno garderobo. To ne velja za hotelske goste, ki pač pridejo v kopalnem plašču. Ne velja za avtobuse, ker se v pričakovanju užitka otroci pač stisnejo po več skupaj….

Torej če je npr. garderobnih omaric 100, in hotelskih gostov 50 ki garderobe ne rabijo in je še 50 takih, ki so se ” stisnili ” skupaj. Račun je jasen. Si predstavljaš požar? ( ki je mimogrede ža bil na tem kopališču )

Tudi mi prihajamo ” od daleč ” ( če je v Sloveniji sploh še kaj daleč ) in bi mi bilo ljubše, da mi pač razložijo situacijo. Če že nisem tako out in prej ne pokličem.
V Brežicah je pa ja toliko lepih stvari za obiskat in kopalni dan spremeniti v raziskovalni. Mojim otrokom je tudi to všeč.

Če bi brali moja prejšnja oglašanja, bi videli, kakšna + zagovornica Čateža sem bila. Pohvalim, kar je za pohvalit in kritiziram, kar je za kritizirat.
Sploh pa če ne bi bili z prijatelji, ki smo jim sami predlagali počitnice, bi se v trenutku obrnili proti domu.
Kvantiteta je smrt kvaliteti katero pač za svoj dopust želim – ne glede na ceno.

Kaja je kaj novega?

Nič. Po posredovanju Zveze potrošnikov Slovenije, da bi dobila še tistih 15% kolikor mi jih niso priznali, je Globtour zavrnil njihove zahteve. Tako sem ostala pri 25% povrnjenih stroškov. In je konec zgodbe.

Dva pet za pokvarjen dopust?!?! Kaja!!!!!!!!!!!!

Terme Catez, nikoli vec me ne vidijo. Tako ignorantskega odnosa zaposlenih do enodnevnih kopalcev pa se nikjer nisem dozivel. Guzva med pocitnicami nepopisna. Tudi cistoca v bazenih ni bila na nekem nivoju. Na napravah-tobaganih pa katastrofalno stanje. Nobenega reda, nobene vrste, spuscajo se eden za drugim, zaletavanje v hrbet…Ne ne hvala za tako opevane Terme Catez

A misliš, da se bom tožarila za tistih 15% oz. za 10 jurjev ?

Gužva pomeni, da Termam Čatež biznis očitno maksimalno laufa. Mokrovič ima pač svoj pristop in kaže, da mu uspeva. Prilagaja se trgu, kakršenkoli že ta je…

Čudi me le to, da se ne odloči raje konkretno dvigniti cene v času počitnic in s tem posredno “omejiti” število strank, hkrati pa ohraniti profit in zadovoljstvo gostov?! Na najbolj razvitih trgih je to nekaj normalnega.

v čatežu še nisem bila, sem pa nekaj podobnega doživela v Termah 3000 v Moravcih. Gužva, spolzka tla, da o na debelo vidni packariji ne govorim. Dopustovali smo že v večih slovenskih toplicah in na najvišjem nivoju od ponudbe pa do prijaznosti so gotovo terme Palace v Portorožu. Tja se vračamo že tri leta in še se bomo.

Terme Catez odsvetujem vsakemu. V Catezu se jim gre samo za denar, za gosotoljubnost, varnost in ostalo jim je pa popolnoma vseeno. Lahko samo recem BANDA !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close