Najdi forum

Terme Čatež

Prosim za informacije. Punce že kar nekaj časa navijajo, da bi se šli tja kopat za en dan. Ponavadi hodimo v Olimje.
Zanima me, če je možno čez dan najti kakšno senco na ležalnikih al se lahko skriješ v kakšne notranje bazrne, ker je ravno v četrtek napovedano ful vroče. Kaksne prigrizke ti verjetno dovolijo nesti v nahrbtniku noter?
Hvala!

A res noben ne ve?

Če pridete dovolj zgodaj lahko najdete senco pod kakšnim drevesom. Najem senčnika je 3 eur, ležalnika isto. Noter lahko neseš prigrizke, pijačo. 😀

Aja, v notranje bazene lahko greš za doplačilo. 5 eur.

Če je guzva sence NE boš našla, notri lahko truplo prineseš, notranji bazen je odprt,samo ne vem če ti oboje pripada… V notranjih bazenih je kot v kotlu. Za ta denar se raje na morje odpravite.

Z morja smo ravno včeraj prišli :). Eh, 1x jih bomo peljala, da bo potem nekaj let mir :). Zdaj prosijo že 5-6 let, gremo pa tako samo 1x letno v te bazene, ker mi ne potegnejo.

Ravno danes smo bili tam.Komot smo dobili senco.Nam je zelo všeč v teh termah pa še zelo poceni.Not pa lahko neseš hladilno torbo,hrano v vreči,razne senčnike,armaflekse….

Da se vam da v te smrdljive in zanemarjene čatežke hodit. Ne grem da mi dajo vse zastonj.

Poceni? 14 eur celodnevna. Že za 14letnika plačaš toliko. Mi imamo 2 najstnika in 10letnika invje karta kreeepko čez 50 eur.

Joj, držite se Olimja. Jaz imam Čateške pred nosom, pa ne grem tja za živo glavo. Tja hodijo samo Hrvati in Slovenci z drugim koncev. Res ne vem, kaj vidijo tam, ko j toliko boljših term. Kakovost porazna in čedalje slabša. Razen seveda, če opravljate potrebo v bazen in vam je vseeno, kako sanitarije izgledajo.

Kar pelji punce, všeč jim bo. Za otroke je ogromno toboganov in zabave, je pa res, da je kar gneča in so včasih vrste dolge. Vzemi karte na Kuponku ali kakšnem podobnem portalu, je ceneje.

V tujini bi za to plačala 150+ eur….

Čatežke so toplice za primitivne ljudi saj si tamkajšnji obiskovalci še nog nočejo razkužiti, kaj šele stuširati pred skokom v bazene, da v urniranju v bazene ne pišemo. bademajstri jasno – ne opozarjajo nič ljudi na njihove obveznosti pred kopanjem, naj si vsaj table preberejo ( če so seveda sploh pismeni), ker se jim nočejo zamerit….

Avtorica, če že, jih peljiv Olimje ali pa koneckoncev Ptuj – je vseenobolje – ker predvidevam, da želijo na vodne aktivnosti. Ali pa terme 3000.

Čatežke so toplice za primitivne ljudi saj si tamkajšnji obiskovalci še nog nočejo razkužiti, kaj šele stuširati pred skokom v bazene, da v urniranju v bazene ne pišemo. bademajstri jasno – ne opozarjajo nič ljudi na njihove obveznosti pred kopanjem, naj si vsaj table preberejo ( če so seveda sploh pismeni), ker se jim nočejo zamerit….

Avtorica, če že, jih peljiv Olimje ali pa koneckoncev Ptuj – je vseenobolje – ker predvidevam, da želijo na vodne aktivnosti. Ali pa terme 3000.
[/quote]

Kako veš, da lulajo notri?

[/quote]

[/quote]

Ker so veceji tako zanikrni, da te mine. Kam bi ti potem lulala?

[/quote]

Iz lastnih izkušenj vem, ker tako stalno počnem.

Ma ste eni res tečni. Če si punce res želijo v Čateške, pa naj grejo. Za otroke zna bit fajn.
Osebno mi tud niso všeč, ker so prevelike.

pojdi, da bo enkrat mir..tudi meni so te toplice in bazeni totalno mino, ampak smo pač parkrat šli, tudi v čateške, zaradi otrok..probam čim manj, ampak 1x na letne počitnice nam ne uide, ..smo rajši dlje na morju.

Saj ne gre za terme kot take, ampak to, da se Čateške finančno izčrpava. Ni vlaganj, zaposelni odhajajo, preostali na minimalcih. In to se v termah zelo pozna.

[/quote]

Iz lastnih izkušenj vem, ker tako stalno počnem.
[/quote]

jebki se ti – ne kradi mojega vzdevka! Ja?

Pa ne samo to – problem prenekaterih slovenskih term je, da so preglomazne za vzdrževanje, da se jih že več kot 20 let niso obsežno pritaknili v obnovitvene namene in da denar od obiskov gostov na letni ravni ne pokrijejo marsičesa. Zato padejo na nizek nivo, pa pedenajo predvsem tuje avstrijske upokojence, ki pridejo z avtobus turizmom, slovenski gost pa je manjvreden in degradiran v odnosu že na recepciji. Jasno, da se ne bo vrnil več nazaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close