Terme Čatež ali Portorož
Oj!
Zanima me, če je bil kdo v Tetmah Čatež, in sicer v hotelu Terme. Kako ste bili zadovoljni, hrana, bazeni, zanimivosti,…?
Druga varianta je Portorož, in sicer hoteli Morje. kakšna je ponudba tam – hrana, bazeni znotraj hotela, zanimivosti,…?
Odločamo se in zanima me tudi, kje se da več videt (mislim okolico; npr. Piran -a se da iti peš iz Portoraža?), saj čofotanje v vodi ni bistvo našega dopusta.
Hvala za informacije.
Oboje bil. samo da bil v hotelu Toplice, kjer soba ok, restavracija grozno majhna in slaba, osebje tako tako. porotorz vse superlativi. Nikoli vec Terme razen pozimi. Je pa res da imajo v termah Catez zelo dober zunanji vodni park. To pa je tudi vse. Porotorz je zagotovo veliko boljsa izbira, ljudje vejo kaj je turizem in tudi vec je za videti-Soline, pot od Strunjana do Izole, krasna pešpot od do Pirana ali Fiese.
Vsekakor Portorož,
Miha
terme čatež so dobra varianta, saj imajo zelo veliko bazenov in je kaj za počet, ne samo se namakat… hotel sicer ne vem, kateri je to točno, se mi pa zdi, da je to ened izmed starejših. hrano imajo (sem slišala) zelo dobro, zanimivosti pa… zvečer (v glavni sezoni) imajo večkrat glasbo v živo; jih včasih slišim zvečer, pa ne morem zaspat 😉 drugače pa mogoče ogled mesta brežice (viteška dvorana v gradu, grad morkice- golf igrišče, vodovodni stolp v brežicah- kjer je gostilna, ampak je zanimivo…aja pa za pohodnike je blizu šentvid- kakšne pol urce do vrha, kjer je prekrasen pogled na brežiško- krško kotlino)… drugače se gre lahko tudi peš (ali bolje s kolesom) do brežic (so urejeni pločniki), ampak je kr dobra turca; okol 5 km v eno stran…
jaz bi raje izbrala morje na tvojem mestu, saj je tam le drugačna klima, pa tudi dogaja se več… je pa res, da so cene tu nižje kot na morju (predvsem v restavracijah)…
odločitev je tvoja! upam, da ti ne bo žal, pa kakorkoli se boš odločila…
lp
petra
Terme Čatež preizkušene novembra 2003, razočaranje tako bivališče (se ponaša s 4 zvezdicami, ne vem pa, kdo jim jih je podelil), hrana pa sploh katastrofa. No, če ti je všeč kombinacija zmrznjene zelenjave korenček-grah-krompir iz vrečke, potem vedi, da ta trio nastopa od predjedi pa skoraj do sladice. V slednji smo pa izbrskali eno miniaturno mravljico, se zahvalili osebju zanjo, predvsem pa si oddahnili, da je bila to zadnja večerja….
Tuš kabina v razsulu, od lučk v sobi je delovala samo ena, ne vem, kaj promovirajo kabelsko v sobah, če je potem potrebno za vse programe doplačevat….
Ne vem…jaz osebno ne priporočam.
Upam, da boste uživali, kjerkoli že boste počitnikovali.
Lp.
Hoteli Morje ( v to spada tudi hotel Slovenija) imajo lepe in urejene sobe. Za večerjo sicer ne vem, ampak zajtrki so zelo bogati in raznovrstni. Na bazenu je čisto. Terme Čatež pa so kategorija zase. Bazenov je sicer veliko, velika pa je tudi gneča. Tako, da od plavanja (razen v hotelu Terme) ne moreš veliko pričakovati. Čistoča pa je bolj tako tako. Na meji.
Lep pozdrav
Maca
Lani novembra smo bili v Hotelu Zdravilišče v Termah Čatež… je bilo ok… bolj zaradi otroka kot zaradi naju… poleti je tam sploh raj za otroke z vsemi tistimi tobogani… za odrasle pa mislim, da ni ne vem kako zabavno, ker v bistvu nimeš nekih blaznih peš izletov, saj so terme postavljene sredi ničesar… ni kaj konkretnega za pogledat… pa tudi gneča je res precejšnja… morje je le morje…
lepo se imejte
Forum je zaprt za komentiranje.