Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice terme 3000 – Moravske toplice

terme 3000 – Moravske toplice

Ne morem mimo tega, da se oglasim na forum in napišem, da sem bila letos neznansko razočarana nad Termami 3000, pa čeprav obiskujem terme že vrsto let. Bazeni so bili tako zelo umazani, da se ne da tega povedat, voda čisto rumena, na dnu bazena umazanija, ki je spominjala na mivko, garderobe so smrdele po urinu….v savni pa ti ponudijo samo vodo in nič drugega…..Mislim, da bi se moralo vodstvo zamislit nad tem in kaj naredit, ker je vse skupaj pod kritiko. Pa LP

Imam podobne izkušnje z omenjenimi termami. Bila sem sicer samo enkrat in takrat je bila higiena na takem nivoju, da me je vse minilo. Bljak…

Živi in pusti živeti

To bo spet en dober post. Bravo uporabniki!!

Definitivno je tudi mene minilo in najverjetneje drugo leto me tam več ne bo, pa čeprav sem rada zahajala v tisti konc…Aja, na drugi strani term so še ene terme Vivat in tam je bistveno, bistveno čistejše in bolj urejeno, je pa seveda vse skupaj manjše….mene to ne moti, otroci pa majo raje Terme 3000 seveda. Ne vem no….upam da se bodo zganili in kaj poštimali. LP

Silvestrovala sem tud jaz v termah 3000-Moravskih toplicah, pa bi rekla za prvič je bilo kar hm dokaj solidno. Moram pa skritizirat,hrano, bazeni so bili zelo umazani ker niso nič čistili, savn je bilo zelo malo ter še to so odpirali šele po 14 uri.Polno otrok ki so lulali v bazen ter cel obup.Ne vem če bom še kdaj prišla tja k njim ker so me čisto razočarali.

Nas pa ne bodo več videli v h. Vivat. Bazen je res čist, vendar njihova kultura in prijaznost je na nuli.

Ko smo bili mi v termah 3000 za prejšne počitnice je bilo SUPER rees <3 hrana je bila odlična (smo kr zbirčni glede hrane in čistoče) tudi čisto je bilo vse in res imam hčerko staro 11 let ki je uživala na toboganih… SUPER JE BILO mislim da vam ne bo žal če greste tja,aja bili pa smo v hotelu termal (nisem sigurna sej se več ne spomnim) in res bilo zelo OKI,zdaj pa gremo avgusta spet in moja hčerka bo s sabo vzela prijateljico in uživali bomo <3

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close