Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice terme 3000 ali terme Lendava ali Radenci

terme 3000 ali terme Lendava ali Radenci

Za prvomajske počitnice…
Predvsem me zanima, kakšna je hrana in kakšni so notranji bazeni (koliko jih je, gužva?), ker za zunaj najbrž še ne bo dovolj toplo.

Gremo pa ata, mama in dva otroka 7 in 11 let.

Hvala…

izbrala bi terme 3000. največ notranjih bazenov, tudi za otroke, koliko bazenov je kje verjetno piše na njihovi strani. gužva kakor kdaj, tudi če je, se da fajn čofotat..

Med prazniki bo gužva, pa verjetno je tudi že precej zasedeno, hoteli mislim. Edino, če greste na
1-dnevno kopanje.

Jaz bi glede na otroke Terme 3000.

Za praznike ,ko še ne obratujejo zunanji bazeni, stran od slovenskih toplic. Gneča povsod, prerivanje v jedilnicah in grebljenje za hrano, kopičenje na krožnike s strani nekulturnih ljudi nenormalnih količin, ker so lačne samo njihove oči in puščanje hrane potem na krožnikih, dostikrat česa res dobrega zmanjka, da ne moreš niti poizkusit, ostane samo tisto, kar ima okus po eni in isti polivki naprimer, ne funkcionirajo stvari, kot bi morale, na kopalnem delu bohotenje glivic.

V času, ko ni počitnic, je pa milina, tudi zaposleni dobijo po slovenskih toplicah občasno kak spontan nasmešek na obraz..

Bili kot družina na različnih destinacijah slovenskih toplic v času počitnic in vedno je bilo tako. Ker se večina obiskovalcev toplic ne zna kulturno obnašati ne pri mizi, ne v bazenih.

Ali pa pojdi v tiste toplice, kjer ni ponudb 2 otroka z odraslima zastonj v sobi. Tam je bolj kulturno in znosno.

Se strinjam z napisanim, res je.

Na žalost smo Slovenci res en čuden narod, tole prerivanje v jedilnicah in prekomerno nalaganje na krožnike, posledično puščanje hrane in da ne pozabim, treba je posvinjati celo mizo. Zaposleni pa mrtvo hladno, ne rečejo nič, pospravljajo na “izi”. Doživela letos jeseni v Termah 3000, prej smo vedno hodili v apartmaje. No na bazenu pa ista štala, nevzgojeni otroci brez nadzora. Čatež še slabše, po mojem mnenju.

Ampak, če imaš šolske otroke, je to pač edin termin, ko lahko kam greš. Moj nasvet, če mislite iti za prvomajske praznike, pojdite takoj na začetku počitnic, domov jo pobrišite pred 1.5. Ker je kljub vsemu kar precej razlike v gužvi med tistim delom šolskih počitnic, ko si morajo starši vzet dopust in dnevi, ko smo vsi (no večina) frej ker so prazniki.

Bi pa jaz od term glede na starost otrok in to, da bo res najbrž prišlo v upoštev predvsem kopanje noter Terme 3000 ali Čatež. Meni so boljše Terme 3000, v Čatežu se mi zdi na bazenu dobesedno svinjsko, ne umazano.

Pa prosim brez komentarjev, imam dva fanta (10 in 17 let), pa me je groza ko gledam kam gre novodobna vzgoja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close