Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Terensko vs. pisarniško delo

Terensko vs. pisarniško delo

Kaj bi vi osebno izbrali, če bi lahko izbirali med delom v pisarni (pretežno delo z računalnikom) in terenskim trženjem?

Terensko delo, ker se mi zdi bolj razgibano.
Vendar ne v primeru, da moram vsak dan najkasneje ob 16.30 vzeti otroka iz vrtca. Pa tudi ne v primeru, če bi terensko delo imel že moj partner, ker eden mora “držat skupaj” gospodinjstvo/družino.

Zakaj sta pa gospodinjstvo in terensko delo nekompatibilna? Poznam kar nekaj terencev in vsi so doma prej kot mi iz pisarn, pa še vmes med delovnim časom skočijo kaj domov npr. na kosilo.

Jah, vsaka oblika dela ima svoje prednosti in slabosti.
Res je, da si pri nskem delu dokaj sam svoj šef in si delo zoorganiziraš tako, da ti je najlažje. Tako recimo lahko kakšen dan malo prilagodiš delavnik in npr. opraviš vmeš kakšen osebni opravek in ti tako ni potrbno jemati dopusta. Seveda so tudi dnevi, ko ne prideš ravno do 16ih domov ali pa imaš recimo kakšno večerno aktivnost, tako da vse prineseš noter!

Pisarniško delo pa ima spet svoje prednosti v obliki stalnega mesta v pisarni – manj vožnje, oddelaš svojih 8 ur in greš domov, seveda pa je to vsak dan bolj ali manj ista pesem.

Ne vem, pretehtati boš morala sama – veliko je odvisno od tega, kakšen človek si in kakšno delo ti bolj odgovarja in seveda od tega, kakšen urnik dela ustreza vaši družini, če jo imaš;))

Lp,
M.

Ups, v drugi vrsti je nakam izginila beseda -terenskem-, he, he

lp,
M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close