Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style terapija nohtov

terapija nohtov

Pozdravljeni,

zanima me, kako izgleda terapija pogrizenih nohtov Alessandro? Se punce, ki se zelijo resiti tega problema, pogosto odlocijo za to ali raje pocakajo, da jim nohti zrastejo in grejo potem na manikuro?

Lp.

Ni vam treba nič čakati, tudi na pogrižene, se lahko ob prvem obisku naredi sanjske nohte, in zako boste najlažje prišla do svojih lepih!
Alessandro gel je vrhunski!
LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Žiujo, mene tudi zanima ta terapija..ker imam pogrizene nohrte, ki se jih sramujem, bi rada našla rešitev. Zanima me koliko je priporočljiva dolžina nohta, tudi če je pogrizen, da se uspešno naredi nohtek? Koliko časa pribl.drži in cena?
Hvala za odgovor 🙂 Lp

Dolžina nohtov naj vas ne skrbi, neglede na to kako so pogriženi , se lahko podaljšajo!
Cena je 65€, v to ceno so uključene tudi kapljice , ki jih dobite poleg, za nego pogriženih nohtov-
proti infekciji!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close