Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Terapevtka naju je spravila na rob

Terapevtka naju je spravila na rob

Ja. Sploh študij je fensi.

pa smo tam. in terapevtko si izbrala ti.   resnica je tukaj v 3 oblikah. 1. vidva sta super plačilno sredstvo. imata veliko keša, nista gresivna, in vaju lahko molze. 2. t isi izbrala žensko, ker si vedela, da vaju bo spravila narazen i nsi mogoče to želiš. 3. nisi želela moškega terapevta, ker veš da bo vrtal v tebe, ker vrta v problem. to si pa ti. in ti seveda ne diši, da si ti problem.  a je tako??  poglej, če želiš rešit tvoj zakon je zel oenostavno. imaš dve opciji.  al boš kurba v posli, kuharca v kuhinji. boš pridna ponižna ubogljiva, poslušna in naredila kaj ti reče brez ugovarjanja. kar verjetno ne boš ker si indoktrinirana v feminizem in pač ne bo šlo.  2 opcija pa je to kar tudi ne želiš. to pa je moški terapevt.  marko juhant.  to pa spet ne želiš.  ti želiš ločitev, mladega jebača, in živet življenej najstnice. kar prej nisi.  ti si problem.  to je vsa fora vsega.  tvoj mož, bi moral rečt, al boš poslušna, boš trenirala da boš fit, boš uredu al pa se spelji. to bi ti moral mož naredit.  ker,  resnica je vedno  tvoja stran, njegova resnica in objektivna resnica.

Relativno.

Prvič ti terapevti niso regulirani

Torej sistem ne deluje. Res pa je da ljudje k njim hodijo kot k slogarcam, prelagajo odgovornost.

Drugič pa kaj je ona njegova kobila po vašem mnenju? Da bi ji govoril kaj naj dela npr trenira, itd

Haloo? To se dela otrokom.

Odnos je spoštovanje. PRVO!

Če bi jaz naletela na takega moškega terapevta kot opisujete bi se mu zahvalila ter ga po hitrem postopku zapustila

To da on ni bil prepoznan kot moški pa že ne bi pustila da se zato izzivlja nad mano.

Zrel moški je nežen in zaščitniški  , ne pa da te obravnava kot neko psico. Sedi , leži, daj taco. Če ne spizdi

Pa halooooo!!!

rea zate. ja ti si še ena taka. samska, problematična , ločena. ker si sprana v feminizem. kdo pa tebi sme ukazovat? direktor ti sme, šef ti sme, mož pa ne? to ker si vzgojena od mamice.  ti si ista kot ona zgori. zato pa imaš kužeka in mucko.  to je problem  naše družbe. ti si en tak problem.  ker ti se to lahko tuki v eu tko zmišljuješ, pa se nek ihršiš z neko ničvredno diplomo. ker je pač država slovenija  levo fašistična femisnična ustanova.  če bi te plejal malo stran  pa bi te hitro spravili v red.  seveda da ti  ne bi, poslušala moškega terpavta, ker te boli. ker si spranka. ker nisi sposobna imet moža.  ja to je resnica.  kdo sme tebi, povedat kaj ti gre?? kdo?  kdo sme tebe sprvit v red?  kdo?  noben pameten uspešen moški, se ne bo zapletal z tako kot si ti.  kužek in mucek.  srečno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 11.02.2025 ob 13:07

rea zate. ja ti si še ena taka. samska, problematična , ločena. ker si sprana v feminizem. kdo pa tebi sme ukazovat? direktor ti sme, šef ti sme, mož pa ne? to ker si vzgojena od mamice.  ti si ista kot ona zgori. zato pa imaš kužeka in mucko.  to je problem  naše družbe. ti si en tak problem.  ker ti se to lahko tuki v eu tko zmišljuješ, pa se nek ihršiš z neko ničvredno diplomo. ker je pač država slovenija  levo fašistična femisnična ustanova.  če bi te plejal malo stran  pa bi te hitro spravili v red.  seveda da ti  ne bi, poslušala moškega terpavta, ker te boli. ker si spranka. ker nisi sposobna imet moža.  ja to je resnica.  kdo sme tebi, povedat kaj ti gre?? kdo?  kdo sme tebe sprvit v red?  kdo?  noben pameten uspešen moški, se ne bo zapletal z tako kot si ti.  kužek in mucek.  srečno.

za anonimno 3469

V bistvu imam magisterij ter sem poročena 15 let. Moj soprog je moj sošolec iz osnovne, bila sva skoraj soseda. Iskrica pa je preskočila enkrat po moji diplomi. V najinem odnosu je ogromno zdrave komunikacije, seveda tudi skregava. Vedno je nek dogovor. Nikoli, nikoli se mi ni zgodilo da bi se kakor koli izživljal nad mano. Najina komunikacija je spoštljiva tudi ko se ne strinjava.  Ker spoštujeva to, da ima vsak pravico do svojega mnenja.

To kar pišete Vi je primitivni odnos moški ženska.

Ste slišali kdaj za Davida Deido?

Dajte prebrati katero izmed njegovih knjig.

Ali pa obiščite kakšno njegovo online izobraževanje https://wayofthesuperiorman.com/

Bilo bi fajn če bi odkrili in osvojili kako zgleda novodoben odnos moški ženska.

greš če se želiš ločit, 05.06.2023 ob 13:40

Ena znanka je tudi šla na partnersko svetovanje in seveda se je ločila. Ko sem to povedala sosedi, ki je psihologinja, me je njen odgovor presenetil: Seveda, saj sta šla na psihoterapijo. Redko kdo pride cel od tam. Če se prej še malo razumeš, se potem sploh ne.

In sem potem opazovala in je to res. Daleč stran od tac psihoterapevtk. Mogoče, da sta dve dobri v celi Sloveniji.

Jaz pa vem za svetovalko za odnose, ki ima sama hude probleme v vezi in jih ne zna rešiti. Ne veš, kaj bi rekel. Pa je sicer kot oseba sama res v redu.

Ena713, 11.02.2025 ob 15:01

Jaz pa vem za svetovalko za odnose, ki ima sama hude probleme v vezi in jih ne zna rešiti. Ne veš, kaj bi rekel. Pa je sicer kot oseba sama res v redu.

Najboljše, da vsak sam poskusi ali psihoterapija deluje in si sam ustvari svoje mnenje. Res pa je, da je taka šola zelo draga. Npr. izgubiš odnos, sebe, finance

Verjetno kmalu ločena, 05.06.2023 ob 13:13

Zakonsko terapevtko obiskujeva 2x mesečno. Mislim, da je jasno zakaj sva šla k njej. Enostavno sva se izgubila, ko so otroci toliko odrasli, da naju niso več zaposlovali. Kregi vedno pogosteje na repertoarju zaradi malenkosti, kot bi nama to postal hobi, čeptav oba trpiva. Trenutno se ne ujameva v ničemer, še o dopustu ne. On bi šel, jaz z njim že ne. Če sva pred terapijami še nekako funkcionirala, sva zdaj po terapijah še bolj razdvojena in raz_kana kot sva bila pred terapijo in lepim kupčkom denarja, ki sva ga pri njej pustila. Sorry, edina stvar v kateri se strinjava je, da je očitno, da pri nama terapija ni bila uspešna. K njej sva šla namreč zato, ker sva si želela rešiti najin zakon. Konec tedna sva dogovorjena z odvetnikom, da vidiva kako pri njem lahko skupaj prideva, vsaj s premoženjem.

Imava kakšno pravico zahtevati denar nazaj od terapevtke, tako kot se reklamira kakšna druga storitev, ki ni bila dobro opravljena?

Kako neumni ste ljudje in brez veze zapravljate denar, da bi vam nekdo popravil zavoženo življenje!

škoda denarja, 05.06.2023 ob 13:52

Nisem še slišal, da bi se kakšen zakon po teh terapijah še obnesel.

Samo  kupček denarja so zapravili in šli v ločitev.

V nekaterih primerih, če je bil tip dobro naložen, je takoj terapevtka po njem stegnila roke.

Podpisem.

To je tudi moja izkušnja.

Pred časom je bila na tem forumu odprta tema ” psihopatski terapevt”, ki pa je čudežno izginila. A se na tem forumu briše teme?

Savo, 01.03.2025 ob 22:13

Podpisem.

To je tudi moja izkušnja.

Pred časom je bila na tem forumu odprta tema ” psihopatski terapevt”, ki pa je čudežno izginila. A se na tem forumu briše teme?

Očitno jih. Zgleda, da nekdo ne želi da bi bile te info javne. Toliko o svobodi govora.

Jp.

Kaj sploh hodite. Če nisi za skp pač nisi.

Mogoče bi mož moral na dopust s terapevtko namesto s tabo. Zagotovo se bo imel bolje.

Ne. Vsa odgovornost je na vas. Razen če ta terapevtka ni bila znotraj zdravstvenega sistema ( je npr. Psihiater, zdravnik itd).

Vsi ostali izven sistema pa spadajo med t.i. sarlatane.

Točno tako. Jaz vem za več takih primerov.

Zakaj trošiti denar, da bi šel narazen.

Denarja žal ne moreš zahtevati nazaj.

Tudi terapevti steguje roke po klientkah in ne samo terapevtka.

Naj se ne širijo lažne in laične informacije, da je za razhod para po obisku terapevta kriv terapevt.

Obisk pri dobrem terapevtu pomeni, da vsak v paru začne brskati po sebi in odkrivati razloge za obtoječa ravnanja pri sebi, neodvisno od partnerja. In vrtanje po sebi je ena najtežjih stvari, ki jih mnogi ne zmorejo, jim je preobremenjujoče, posledično pa padejo v krizo, ki ima lahko za posledico razhod s partnerjem.

Zato za razhode ne kriviti terapevtov. V resnici ni nikogar za kriviti. Le ljudje so prišli (če so zmogli) do samih sebe in do novih spoznanj. Vsekakor boljše to, kot pa v nedogled živeti v iluzijah.

Dias, 29.03.2024 ob 23:38

Anonimno 7794, 29.03.2024 ob 14:41

Tudi s pomočjo terapije ni garancije, da se zakon obdrži. Dobro je, da želita oba delati na tem. Denarja vama terapevtka zagotovo ne bo vrnila, lahko pa poskusita drugje. Ni vsak terapevt enak in ne bo vsak znal izluščiti bistva na enak način. Škoda, da je to edina rešitev, da nista rešitve vmes iskala drugače, npr. z menjavo terapevta ali poskusom, da terapijo obiskujeta nekaj časa ločeno, zato da zrasteta in delata na sebi, da lahko rešujeta tudi vajin zakon, če to seveda še vedno želita. Pred obiskom terapevta je še toliko bolje, da problem zaznaš sam, da dvigneš nivo samorefleksije, da ozavestiš težave, napake, želje, pričakovanja.

Haloo!!!

To je mulo rečeno prelaganje odgovornosti na klienta!!!

Strokovnjak Oz terapevt mora biti dovolj usposobljen da opravi pravilno diagnostiko.

Pika.

Če tega ni sposoben naj si išče drugo službo!!!!!!

Sistem s temi terapevti ne deluje..

Vse se prelaga na klienta, da ko kura brez glave leta od terapevta do terapevta in upa da bo naletel na enega ki ga steka..

Halooo!

Na čigave stroške?!?

Te szkp terapevta bi bilo potrebno prepovedati!

Ja kdo pa misliš, da pod črto rešuje ali uničuje zakon – terapevt ali zakonca?

Nobenemu terapija ne pomaga, če sam ni pripravljen, kar koli naredit. Potem je tu še dejstvo, da se vsakega zakona pač ne da rešiti, pa se lahko še tako trudiš, včasih se zgodijo pretežke stvari. In potem je tu še dejstvo, da ni vsak terapevt vsakemu všeč. Imam kolegico, ki je menjala tri, preden se je pri enemu počutila dovolj sproščena in domača. Vseeno si s tem človekom na zelo osebni ravni in če ti ni prijeten, je bolje, da ga zamenjaš. Ampak terapevt je tu zato, da te usmerja, ti pomaga, te podpira, ti daje nasvete. Ne more pa NAMESTO tebe izvajati dejanj in govoriti besed. Ta del dela na sebi je prepuščen vsakemu posamezniku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close