Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Tequilla sunrise

Tequilla sunrise

A mogoče kdo ve natančne sestavine za tequilla sunrise.Ko sem brskal po netu sem prebral, da moraš dodati pijačo po imenu GRENANDINE (ali nekaj podobnega)!Ko sem pogledal recept v tem forumu je nekdo kot sestavino napisal malinovec.Ali grenandine pomeni malinovec ali kaj drugega?

Frozen, to sem bila jaz. 🙂
Ne vem, če je grenandine isto kot malinovec. Malinovec (oz. kakšen drug sok rdeče barve) lahko uporabiš kot nadomestilo. In ga tudi uporabljajo. Itak ga rabiš čisto malo, za barvo. To nam je enkrat razlagal en barman z Bleda.
Za čisto originalne koktajle rabiš en kup različnih pijač, ki pa so povečini zelo drage in se jih v navadni trgovini niti ne dobi, zato pač malo improvizirajo.

Lahko ga pa še enkrat vprašam, če te zanima, ampak šele naslednji teden (če ne bo že prepozno). (bom pa še malo po internetu pobrskala)

Lep pozdrav!

Grenandine je sirup iz granatnih jabolk, malinovec pa je sirup iz malin. Kot vidis nista enaka, ampak mislim da grenandine brez kake vecje skode nadomestis z malinovcem – pa se ime pijace. Torej Tequilla sunrise ala Frozen.

Najlepša vama hvala!Sem hotel naresti tequilla sunrise za novo leto, pa sem najprej našel recept na netu, samo sem se 1 uro matral preden sem izvedel, da je
grenandine neke vrste sirup, nato sem iskal po intersparu samo ga niso imeli.No, drugič, ga bom naredil kar z malinovcem! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close