Najdi forum

tenniranje

Zanima me tenniranje-porjavitev in sicer me zanimajo izkušnje. V kakšnem času se barva izpere, kako intenzivna je barva, kako čim dlje obdržati barvo ipd…

Pri nanosu samoporjavitvenih krem , je potrebno vedno najprej narediti piling , da odstranimo poroženeli sloj kože in s tem omogočimo kremi daljši obstoj.Kremo nato čim bolj enakomerno nanesemo po telesu(lahko tudi po obrazu)in nato nanos vsake nekaj dni ponovimo.Če krema ni enakomerno nanesena , lahko pride do flekov ,ki se jih ne da odstaniti dokler se krema sama ne izpere , ali pa tudi do rumenkastega videza kože.Zato mora biti proizvod kvaliteten in pravilno uporabljen.

Hvala za odgovor, vendar nisem mislila tega. Grem na tenniranje v salon, saj verjetno poznate tudi to, ko te po celem telesu obarvajo, kot nek solarij, vendar ni sončenje temveč barvanje. Na to sem mislila. Hvala za odgovor

Aja , to te ubistvu v nekem prostoru , ki izgleda kot solarij “pošpricajo” s tenirano kremo.žal tega postopka pri nas ne izvajamo in nisem seznanjena kako in kaj , mislim pa , da je v vsakem primeru vseeno dobro najprej narediti piling , da barva dlje obstane in tudi prime bolj enakomerno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close