TENERIFE
Kako pa boš prišla do apartmaja? Razmišljam, da je najbolje najet avto, mogoče taxi? Ker z avtobusom in otroci+ prtljaga se mi ne zdi ravno prijeten začetek dopusta:-)) To bi blo sicer fino, da bi avtorica zraven napisala, se mi zdi pomembna info. 27- urni polet je bil s prestopanjem:-), takole na brzino pogledano…
če so pa fotke na naslovnici iz tega resorta pa naj me koklja brcne.
http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g187479-d283472-Reviews-Orlando_Club_Resort-Tenerife_Canary_Islands.html
beentherepress….
Ljudje so si popolnoma sami krivi, da padajo na te fore kot jih ime Sončni zahod in podobni nategatorji.
Najhuje se mi zdi to, da obljubljajo, da se dajo dobiti poceni letalske karte, pa to sploh ni res. Na koncu, ko ljudje hodijo po agencija in iščejo karte, jih pa kap zadane, ker stane karta z nekega noramlno oddaljenega letališča (vsi vemo, da npr. Bergamo ni malo oddaljen, ampak zelo!) okrog 400 € po osebi.
Veliko bolj se vam splača iti v agencijo, ker se da dobiti res dobre ponudbe z avstrijskih letališč. Včasih se prav čudim, kako je poceni (delam v turistični agenciji, btw).
No, zgornja slika je sigurno s Tenerifov,ampak ne iz kompleksa Orlanda,ampak iz Elduke.Tako je pač naredil spletno stran naš opremljevalec..Me pa zelo moti,da nekateri tako pametujejo,pa še tam niso bili,ali pa so bili na določenem kraju,pa mislijo,da poznajo ves otok.
Nismo vsi Sončni zahod,apartma oddajamo privat,nudimo vse informacije glede letalskih kart,prevoza in spremstva do apartmaja,plaža pa je oddaljena 300m.
Forum je zaprt za komentiranje.