TENERIFE z avtodomom ?
Iščem po netu izkušnje pa jih ni kaj dosti. Prosim tiste, ki ste bili na Tenerifih in ste se malo peljali naokrog, je avtodom opcija za raziskovanje otoka?
Odklop.com ima eno opcijo Fly&drive, je kdo bil?
Skratka vsaka informacija mi bo prišla prav.
Želimo pa seveda na vulkan pa malo plaže, notranjost, kakšen zabaviščni park obresti ..
Hvala!
ja sej vem da je ogromno hotelov in tega, ampak mene vseeno zanima kako je tam z avtodomi.
če so ceste ok za AD (recimo korzika z AD je no go), če je možno prenočiti na prostem (recimo na plaži), če so park prostori opremljeni za AD …. take zadeve.
mi smo radi prosti in samostojni in glede na to da bi Tenerife prepotovali, mi je ta Fly&drive padel v oči.
Z avtodomom kar pozabi, prespiš lahko kjer hočes in parkiraš kjer hočeš samo v Slo na Tenerifih no go, imajo zelo strogo. Avtodom je samo za v kamp in za njih označena parkirišča. Kazni so zelo visoke. Poznam ene, ki z avtodomi potujejo in parkirajo v gozdovih in ne vem kje še vse, samo, da ni treba plačat.
A pa si zihr, da je ta fly&drive z avtodomom?? da ni rentacar?
ker vsaj meni se zdi, da so tenerifi tako majhni, da ni problema biti ves čas lokiran v enem hotelu, potem se pa vsak dan zapelješ naokrog – z avtom. vsaj midva sva se.
ceste so po moje drugače ok tudi za AD (so dobre, samo ovinkaste), se pa ADjev ne spomnim (je pa res, da je od tega že par let..)
Midva sva bila pred par leti v hotelu na Costa Adeje, to je en tak zelo miren konec, obala nedostopna. Tam je bilo na rtu eno gradbišče ( najbrž so spet gradili kak hotel ), in ob njem kar nekaj parkiranih avtodomov. Se spomnim, da sem se čudila, vsi so imeli špansko registracijo (ampak se ne spomnim, ali je bila registracija s celine ali s Tenerifov ), no, mislila sem, da so s celine, kako za vraga ljudem znese, da nekje ob španski obali naložijo avtodom na trajekt in ga pripeljejo na Tenerife, saj vožnja najbrž traja zelo dolgo. Niti na misel pa mi ni prišlo, da bi bili lahko najeti na Tenerifih.
Ampak nikoli pa na Tenerifih ali na Gran Canarii nisem videla nobenega campa, tako, da res ne vem. Po moje so tisti, ki sem jih videla bili tam na črno, ni pa bilo videti, da bi jih kdo preganjal.
Forum je zaprt za komentiranje.