Tenerife s promocijo sončnega zahoda
Zdravo . Če vas še zanimajo Tenerifi se mi javite ker imam super ponudbo za vas .
Hvala. kontakt ksenja.krafogel@gmail.com
Vsem predlagam, da odstopijo od pogodbe, ker je zadeva popoln nateg.
Kdor pogodbe ni podpisal v njihovih prostorih se lahko sklicuje na to. Te pa menda na žalost takoj vnesejo v register oz. te včlanijo za kar nastanejo stroški 500 EUR. Tako, da mislim, da je denar izredno težko dobiti nazaj.
Treba je postopati izredno agresivno, le tako ti mogoče uspe. Na ta način je uspelo meni.
Pozdravljeni vsi.
Tudi midva sva dva izmed mnogih Slovencev, ki so nas speljali na led. Vse nas peljejo enako, pa greš, misleč, da nimaš kaj izgubiti. Pa si misliš, da je apartma visokega ranga s 700eur za 4.os
poceni. Verjameš, da te niso nategnili. Pa grem le brati in ugotovim nateg. Sedaj hočem rezervirat počitnice za 29.10.-5.11.2011, dobim odgovor, da je ta termin zelo zaseden zaradi počitnic, prav tako skoraj ves november, ponudi pa mi 6.11. Ne vam pri čem smo, čakam že 5 dni na odgovor o prostih terminih, a ga ne dobim. Zanima me, kdaj ste delali rezervacijo za svoje termine? Hvala in lep pozdrav
Tudi mene zanima na kakšen (agresiven) način vam je uspelo denar dobiti nazaj. Mi smo poslali po dveh dneh odstopno izjavo, pa so nam odgovorili, da denarja ne vračajo, ker so stroški članarine 500€. Ko pa sva jih v prašala tam (na predstavitvi) koliko znaša še članarina, ker so nas seveda takoj včlanili, so rekli, da je brazplačno, je že zajeta v zakupu apartmaja.????
Če je kdo denar dobil nazaj, prosim za nasvet oz. pojasnilo, na kakšen način ga je dobil.
Hvala.
Promocijo smo imeli v petek. Na žalost so me nasrali in sem vplačal akontacijo. Še isti večer sem zadevo preveril na Internetu in sledil je šok. Ne vem kako ostali reagirate na ta nateg ampak jaz sem se takoj odločil, da grem do konca, da hočem denar nazaj pa naj stane kar hoče.
V telefonu sem imel še izpisani dve njihovi številki (gospa, ki me je klicala prvič in mislim, da Boris, ki mi je klical drugič). Na ti dve številki sem klical nonstop. seveda se ni nihče oglasil. nato sem začel klicati na fiksno številko, ki jo dobiš ob podpisu pogodbe in na kateri naj bi dobil vse informacije. Tam se mi je oglasila ena punca. Razložil sem ji da hočem odstopit od pogodbe, ona pa mi je govorila, da mi ne more pomagat in da naj se obrnem na njihovo pravno službo, ki bojda dela samo ob sredah. Vedel sem, da ne smem čakat do srede. Vse to vrtenje telefona se je namreč dogajalo v soboto, torej naslednji dan po promociji. Še prej sem preveril v hotelu, kjer smo imeli mi promocijo in prijazna receptorka mi je povedala, da imajo promocije cel vikend. Punci, ki se mi je oglasila sem jezno in agreasivno povedal, da hočem svoj denar nazaj, da grem sedaj na mesto promocij in bom le-tega zahteval. Zagrozil sem z TV-hišami, tržno inšpekcijo, policijo, … Skratka rekel sem da bom naredil pravo sceno, da bom celi dan stal tam in opozarjal pare, kaj se tukaj dogaja. POtem je videla, da se ne šalim in je rekla, da bo poskušala dobiti svoje kolege na promociji. Dal sem ji pol ure časa, da me pokliče nazaj. Sam sem jo poklical čez 15 minut. Rekla je da se ji nobeden ne oglasi na telefon. Sam sem bil v tem trenutku s punco že na poti na promocije. Rekel sem ji, da bova čez 45 minut tam in da naj me čaka denar, da bomo pogodbo strgali in se mirno razšli. Odgovorila, je da bo še poskušala in glej čez par minut me pokliče in reče, da ni problem, da bomo vse uredili, samo prosim pridite ob 17.00 uri, ker sedaj še nimajo denarja. Na to nisem pristal, zahteval sem denar takoj, da naj ga dvignejo kar sami na bančnem avtomatu (tako so tudi nam govorili prejšnji dan). Sicer pa kam so dali denar, ki so ga dobili v petek popoldne. Kar takoj sva se odpeljala tja. Bil sem pripravljen na vse.
Ko sva se bližala mestu dogodka sem videl, da naju je Tina (to je punca, ki je prevajala) že čakala. Takoj se je odpravila proti nama in naju odpeljala. Pogodbo smo strgali, anglež pa mi je prinesel denar nazaj. Jeza in agresivnost se je obrestovala.
Moram reči, da so ti ljudje organizirani prevaranti. Mislim, da večina od vas to sama prej ali slej spozna.
Vso srečo vsem.lp
Lahko dobim kaj več info? Se da odstopiti od pogodbe na kakršen koli način?
Mail: brane.kobe@gmail.com
Me lahko kontaktirate na brane.kobe@gmail.com
Imam nekaj vprašanj glede pogodbe.
Midva s fantom sva bila pred 14 dnevi tudi na promociji v Kranjski gori. Bila sva tudi naivna in vplačala 600 eur za 6 oseb za Tenerife. Ko sva prišla domov naju je že soseda opozorila da je to nateg. Šla sva na forume, kjer sva doživela šok. takoj sva odšla nazaj v hotel in zahtevala denar nazaj. Še sreča, da so imeli še eno predavanje, da sva jih lahko dobila. Denar sva brez problema dobila, so nama pa zagotavljali, da sva midva naivna ker verjameva pisanju na forumih in da nama bo žal. Jaz še vedno mislim…PRAVILNO SVA SE ODLOČILA!!!
Ljudje, ne nasedajte takim stvarem!!! Ne zapravljajte čas in denar za takšne stvari. Vsi, ki želite kam na morje, na počitnice, vse hotele in apartmaje boste našli na internetu, rezervirate, prav tako naredite rezervacijo letalskih kart. Vedno več ljudi potuje, o hotelih in apartmajih imate toliko informacij, ocen gostov, slik gostov, da je najboljše, da si sami vse organizirate. Kdor se pa ne želi s tem ukvarjat, gre pa lepo na PREVERJENO turistično agencijo. Seveda, se lahko pri še tako dobri agenciji kaj zalomi, ampak tole ko berem, kaj se dogaja s to agencijo Sončni zahod, je pa res nateg. Vedno bodo obstajali ljudje, ki bodo želeli druge nateg*** in stran od takšnih promocij in zborovanj!
lanskega novembra bili na promociji in vplačali apartma. zaradi dragih kart med zimskimi in velikonočnimi počitnicami smo na Tenerife šli konec junija. karte smo uredili sami. leteli smo iz Bologne. Apartma v Club Marina ima tri zvezdice in ne pet to je pa tudi vse kar je odstopalo od povedanega. Mi smo se imeli super in nam ni žal.
Aja še to, za apartma smo dali 700 € za 6 oseb, če pa bi šli v lastni režiji v isti hotel bi plačali nekje 500 €.
Je pa tudi nas grabila panika kako in kaj.
Kdor se odloči in bo šel naj se ima skrajno lepo.
če koga še kaj zanima me lahko kontaktira.
Ines
jutri odhajava na tenerife.zavedava se, da je najem apartmaja z bazenom in čistilko za 600 evrov na teden veliko. sicer pa gre osel samo enkrat na led, in nama je to prva takšna promocija. do sedaj sva potovala z drugimi agencijami, pa tudi ni bilo zmeraj vse super. na koncu pa nama še nikoli ni bilo žal da sva šla!
Tudi sama sem med tistimi, ki so podpisali pogodbo s PSZ. Kasneje sem napisala preklic pogodbe, a žal denarja ne bom dobila povrnjenega, ker ima ta firma prazen račun (podatki so preverjeni in resnični). Se pa na spletu pojavlja agencija, ki ponuja dopustovanje na Tenerifih na enak način kot PSZ. Novo podjetje se imenuje Unikatne sanjske destinacije http://www.unikatnesanjskedestinacije.si/
Nekateri smo pač žal nasedli njihovim spretnim govorcem. Troli77, zate sem pa vesela, da ti je uspelo dobiti denar nazaj brez večjih komplikacij.
Če pa bo kdo izve, da še kar izvajajo predstavitve, pa naj javi lokacijo.
Tudi sama sem med tistimi, ki so podpisali pogodbo s PSZ. Kasneje sem napisala preklic pogodbe, a žal denarja ne bom dobila povrnjenega, ker ima ta firma prazen račun (podatki so preverjeni in resnični). Se pa na spletu pojavlja agencija, ki ponuja dopustovanje na Tenerifih na enak način kot PSZ. Novo podjetje se imenuje Unikatne sanjske destinacije [www.unikatnesanjskedestinacije.si]
Nekateri smo pač žal nasedli njihovim spretnim govorcem. Troli77, zate sem pa vesela, da ti je uspelo dobiti denar nazaj brez večjih komplikacij.
Če pa bo kdo izve, da še kar izvajajo predstavitve, pa naj javi lokacijo.
Tudi midva z ženo sva bila sinoči na promociji in vplačala 150 eur akontacije,sedaj pa prebiram vse napisano na to temo in res ne vem ,kaj naj si mislim in komu naj verjamem.V glavnem promocija je še danes in jutri v hotelu Bellevue na Arehu pri MB.Če se je kdo iz okolice Ptuja ali MB pripravljen dobiti na kakšni debati ali kakorkoli drugače podebatirati o tem,se nama naj prosim oglasi,da se skupaj pametno odlčimo,kako in kaj.Še posebej pa bi bil vesel koga iz te okolice,ki se je iz tega letovanja vrnil in nama posredoval informacije iz prve roke…. vinc.majcen@gmail.com
apartma je na obali in je lep in velik. avto smo zarentali v okolici hotela. najceneje je na letališču ampak za nas niso imeli dovolj velikega-je bil izposojen. za letalske karte smo dali 800 eurov za 6 oseb. rezervirali smo jih februarja, leteli pa smo konec junija iz Bologne. Parkirišče za en teden v bologni nas je prišel 108 eurov.
Midva s partnerjem sva prav tako bila na promociji in sicer 8.10. Grand hotel, MB. Seveda sva podlegla spretnim govorcem, podpisala vso tisto solato in vplačala 300 €. Sem pa celo predstavitev imela čuden občutek, očitno sem dala premalo pozornosti na to. Je pa res, da se vse skupaj tako hitro in intenzivno odvija, da res nimaš časa dosti premišljevat in tako hitro notri padeš.
Ko sva se vračala domov s kupom papirja, z dopustom za naslednje leto in olajšana za nekaj everčkov sva bila oba povsem brez “filinga”, človek bi pričakoval neke občutke, še tistih čudnih več ni bilo, kot bi bila povsem “prazna”…
Je pa bila potem doma povsem druga zgodba, seveda grem takoj brskat po internetu, ko sem prebrala toliko negativnih komentarjev, znatno več kot pozitivnih, se mi je kar »zabliskalo v glavi«. Seveda sem se že poslovila od tistega denarja, minilo me je tudi do potovanja na takšen način, skratka panika… Sreča je bila še to, da je tisti najin spretni študentek omenil, da imajo naslednji dan prav tako promocijo v tem hotelu, nisem niti pomislila ali greva ali ne drugi dan tja.
Zjutraj sva še enkrat preverila in poklicala v hotel, zadeva je že bila v teku tako da sva se takoj peljala tja. V recepciji sva naletela na promotorja in mu povedala zakaj sva prišla, akcija je takoj stekla, prišla je tista prevajalka Tina in angležek ali karkoli že je. Sploh nista komplicirala, denar bi kar nakazala na TRR, nisem se strinjala s tem in sem hotela takoj gotovino, tudi za to ni bil problem, samo da je promocije konec in da pokasirajo kaj. Čakala sva 3 ure, sem rekla da ne grem dokler ne dobiva denarja. Po zaključeni seansi in parimi prodanimi destinacijami (pari z mapicami v roki), sva dobila najin denar in raztrgali vso tisto papirnato solato. Je pa hecno to, da ti promotorji spremljajo pare in posameznike celo na wc, na čike…najbolj hecno mi je bilo to, kako sta enega iskala: »kam je šel, daj poglej na teraso jaz grem pa ven, hitro. Ja na wc-ju je«
Saj ne rečem, da iz tega nebi bilo nič, zadeva že obstaja, samo ne na takšen način.
Forum je zaprt za komentiranje.