Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tenerife oz. Kanarski otoki – je kdo živel tam…

Tenerife oz. Kanarski otoki – je kdo živel tam…

… ali pozna koga, ki živi tam? Zanima me, kakšno je življenje tam. Vse: možnost za službo, šole, cene nepremičnin, kakšni so ljudje, kakšen je življenjski standard, okolje (je lepo, zeleno, ali pusto), je res tam večna pomlad?

Skratka, čim več informacij bi potebovala, prosim.

http://med.over.net/forum5/read.php?208,3470916,4286964#msg-4286964

V tejle temi je sodeloval en, ki živi na Kanarskih (Peacemaker)…mogoče lahko njega kontaktiraš…

Gina super, hvala!

Ni za kej…še nismo realizirali teh počitnic, tko da če se preseliš gor, se bomo enkrat oglasil na kavo :-)))

sploh še nisem bila tam, če pa kdaj bom (za dalj časa) se pa absolutno slišimo….

zdaj gremo v Egipt. Si tam že bila? Kako je? v Sharmu? Gremo za 1 teden, ne za skos.

Še ne še :-). Smo pa za jesen ali naslednjo zimo definitivno odločeni za Kanarce, ker se že tok dolg odpravljamo…upam, da bo tokrat držalo :-).
Pa lep dopust!

Spomnim se, da so mi predlani, ko smo šli na Lanzerote (manj znan otok kanarskih) razlagali, da tam živi čez celo zimo en naš podjetnik. Da imata z ženo hišico in zimo preživita tam. In mislim, da nekdo z dobro pokojnino tudi lahko kar krasno preživi. Vprašanje pa je koliko se lahko zasluži. Meni niso delovali ravno bogato.

nič več…že doma v Sloveniji 😉

sicer pa je pravljljica o večni pomladi namanjena predvsem nemškim in angleškim turistom…poleg tega tam pade največ dežja prav pomladi…:D

je zeleno in je pusto…skratka zelo raznoliko…odvisno od otoka, nadmorske višine in orientacije…

Zaslužiti se da kar dobro…poleg tega je življenje približno enako drago kot pri nas…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close