Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style temptoo po 8 letih

temptoo po 8 letih

Pozdravljeni,

pred osmimi leti sem si (takrat v prvem letniku gimnazije) dala na spodnji predel trebuha tetovirati s temptoo tehniko. takrat je bila stvar sila popularna, starši so mi prepustili odločitev in stvar je bila narejena (v kozmetičnem salonu, seveda).
Zadeva naj bi po besedah kozmetičarke izginila v roku štirih do sedmih let, moj temptoo je pa po osmih letih še vedno na svojem mestu in prav nič ne kaže da bo izginil… res je da je z leti malo zbledel, a le za 10%, več ne.
Dandanes svojo odločitev zelo obžalujem, čeprav ni preveč moteča. Zanima me kaj mi je storiti? Ne verjamem da bo kdaj zares izginil, zato me zanima ali si temptoo lahko obnovim pri strokovnjaku za tetovaže, ki bi obnovil rahlo zabrisane robove in s tem polepšal sliko? Ali je tak poseg priporočljiv, ali naj se izogibam dodatnim posegom v kožo na področju, kjer je nekoč že bil tak poseg?
Zanima me tudi kaj lahko pričakujem da se bo s “tatujem” na trebuhu zgodilo v času nosečnosti in rastočega trebuha?

LP in že vnaprej hvala za odgovor

Pozdravljena!

Menim, da bi bilo zelo dobro se vrniti v salon kjer so vam to delali in povprašati po nastalem problemu in njihovih iskušnjah pri drugih strankah!Drugače pa ta koža čisto normalna in zdrava, tako, da se mirno lahko temptoo obnovi ali prekrije z kožnim barvilom, kajti če je bil delan z rastlinskimi barvili, bo šel sigurno stran.Malo je odvisno od posameznika, njegove kože, starosti, bo pa zagotovo zbledel, samo da kasneje!V času nosečnosti se lahko pričakuje le eno, izgled se bo spremenil, glede na velikost trebuha, koža se bo počasi rastegnila in z njo temptoo!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close