Najdi forum

temporary internet files

Kje so locirani? Imam nov računalnik in se ne znajdem. Ko odprem “moj računalnik”, se mi pojavijo mape: documents and settings, namestitve, program files in WINNT. Kje iskati temporary internet files, ki bi jih pač rada brisala zaradi cookijev?

Hvala!

Temp internet files so odvisni od operacijskega sistema in internetnega brskalnika. Piškotki so pa druga zelenjava, ki se nahajajo drugje kot temp datoteke.

Napiši vsaj kater brskalnik uporabljaš, lahko pa tudi katera polkenca furaš na novi mašinci.

Ojej, a to je tako zakomplicirano ali kako?:)) Na prejšnjem računalniku sem brisala cookije tako, da sem spraznila ta file (temp.int.files) in je potem pisalo all cookies cleared.

Uporabljam pa explorer. Mi lahko pomagaš? Hvala!

Sicer ne vem, kaj si uporabljala prej, ampak temp datoteke in kukiji so bili ločeni vedno. (kukiji niso začasne datoteke).

Skratka, da bo najmanj komplicirano, v IE pojdi na menu Tools –> Internet Options…, potem pa poišči 2 knofka Delete Cookies… in Delete Files…

Prvi ti bo pobrisal vse piškotke, drugi pa vse začasne datoteke.

Ej, hvala, ful si mi pomagal!:)) Jasno sem iz računalnika brisala file in ne kukije, te sem brisala na tools – zdaj pa oboje tam brišem, kul!:)

Hvala še enkrat!

C:\Documents and Settings\username\Local Settings
tuki not bos najdu.
če nisi delu na compu novih userjev pol je pr username administrator.
morš pa pr folder otions nastavt da pokaze tud skrite datoteke in mape

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close