Temnenje avto stekel
Za zatemnitev stekel ne rabiš biti posebno dober mojster, to namreč dela že skoraj vsak, ki se malce ukvarja s tuningom. Potrebno je le poskrbeti potem še za homologacijo.
Koliko vas je pa približno stala zatemnitev?
Gre se predvsem za uporabnost. Jaz si bom sedaj jih dal temnit, ker se potem manj notri vidi. Recimo če prevažaš kolo in avto pustiš kje na parkirišču.
Jaz uporabljam te folije ze 15 let ko sem bil se smrkavc z sportnim avtom. Danes sem pa oce z druzino in enoprostorci 🙂 moje mnenje:
– vrocina v avtu pade za kar nekaj stopinj. Po novem se ne sme temniti sprednjih sip tako da tam imam prozorno folijo zadaj pa cisto temno, da se notri ne vidi kaj vse prevazam
– z otroci imam sedaj mir med voznjo, nic vec ne tecnarijo zaradi vrocine ali prevec soncne svetlobe
– v LJ mislim da sta samo dva z pravo folijo ostale zbledijo ali pa imajo veliko mehurckov
– ce imas avto z usnjem z to folijo tudi manj bledi in poka
– kolegu so redno pred blokom vlamljali v avto odkar je dal folijo gor ni vec imel tezav, ker folija drzi steklo skupaj in steklo se ne razleti
Za mene so te folije OK, ce bi imel pa denar bi pa narocil tovarnisko zatemnjene stekla sam kaj to stane malo manj kot 1.000eur folija pa me je prisla 160eur.
Forum je zaprt za komentiranje.