TEMNEJŠA BARVA
Trenutno imam (pri frizerju) pobarvane lase na blond. Sedaj bi pa rada imela malo spremembe. Imela bi malo bolj temnejšo barvo nap. rjavo. Pobarvala bi se rada sama, kupila bi rjavo barvo in se pobarvala doma. Zanima me, če ima katera slučajno že takšne izkušnje? Bojim se, da nebi imela potem oranžne lase. Poskusila sem že z rjavo peno in sem imela potem oranžne lase.
Lep pozdravček vsem!
Odvisno koliko blond barvo imaš. Ni strahu, da boš oranžna, če ne boš izbrala rjave barve z odtenkom bakra. Bolj neželjen ton , naravne rjave barve pride z zelenim odtenkom, zlasti, če so lasje zelo blond. Paziti moraš, da ne boš pretemna, ker so barve na škatlici lahko zelo varljive. Skratka pred nakupom se dobro posvetuj, da ne boš kasneje zopet hotela biti blond.
lp alenka
Jaz imam take izkusnje, imela sem dva kar precej blond pramena in sem se pol pobarvala z obstojno barvo rdece-crno (vse lase), na zacetku se je blond barva lepo prekrila, po nekaj pranjih je pa ze malo “udarila ven” (sicer ne tako izrazito, bil je v bistvu samo zlat lesk) blond barva, tako da sem se morala kar pogosto barvati, da sem to zakrila.
Jaz imam take izkusnje, imela sem dva kar precej blond pramena in sem se pol pobarvala z obstojno barvo rdece-crno (vse lase), na zacetku se je blond barva lepo prekrila, po nekaj pranjih je pa ze malo “udarila ven” (sicer ne tako izrazito, bil je v bistvu samo zlat lesk) blond barva, tako da sem se morala kar pogosto barvati, da sem to zakrila.karin napisal:
> Trenutno imam (pri frizerju) pobarvane lase na blond. Sedaj bi
> pa rada imela malo spremembe. Imela bi malo bolj temnejšo barvo
> nap. rjavo. Pobarvala bi se rada sama, kupila bi rjavo barvo in
> se pobarvala doma. Zanima me, če ima katera slučajno že takšne
> izkušnje? Bojim se, da nebi imela potem oranžne lase. Poskusila
> sem že z rjavo peno in sem imela potem oranžne lase.
> Lep pozdravček vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.