temica za Matkić, Spider, Marko, Sadni
kontradiktoren si ti, ki vse narobe zastopiš. Če že citiraš, potem vsaj še argumentiraj, kje vidiš kakšno kontradiktornost, da te bo poleg tebe še kdo razumel. 😉
To ti dam pa čisto prav. Najbolj se seveda hvali Matkič pa Spider pa tudi kak Sadni pa kak Dater. Zdaj je Sadni pojasnil od kje toliko hvale.[/quote]
Res, kdaj sem se jaz hvalil s kolikimi sem seksal ? :> Meni se to preveč primitivno zdi, nimam se nikomur za dokazovat tu gor. Lp hater[/quote]
Oprosti, mogoče res nisi bil ti. Je bil pa Matkič pa Spider pa Dater, jaz vas vse štiri v isti koš mečem.
Potem so se ostali trije hvalisali. Matkič sploh.
Če se človek pohvali, da seksa, to še ne pomeni, da ne seksa. Sicer pa tud, če se ne pohvali s tem, še ne pomeni, da seksa. Če se že gremo neke teorije. Vse je le golo ugibanje.
Človek, ki se z ničemer ne pohvali, se morda ne pohvali že samo zato, ker se nima s čim. Včasih pa preprosto nima potrebe po tem in ne deli informacij. Vsako deljenje informacij pa tudi ni hvaljenje. Včasih je dobro vedeti, s kom imaš opravka, če že z njim debatiraš. Ne more ti nekdo, ki nikoli ni pilotiral letala, pametovati, kako vzleteti in kaj biti pozoren, zato ti pač pri tem mora povedati, da je že letel in da ima izkušnje. To še ni hvaljenje, ampak informacija, ki lahko nekomu pomeni, da človeku bolj zaupa. Nekateri pa tudi nikomur ne zaupajo in tako informacijo razumejo, kot hvaljenje.
kontradiktoren si ti, ki vse narobe zastopiš. Če že citiraš, potem vsaj še argumentiraj, kje vidiš kakšno kontradiktornost, da te bo poleg tebe še kdo razumel. ;)[/quote]
Kva, talaš nasvete folku kako naj pristopijo do punce, ti jih pa spoznavaš na netu. Saj si napisal, da jih je bilo že kar nekaj, pa še celo zaročil si se z eno tako. Zakaj se lažeš, da obvladaš nekaj, kar ti več kot očitno ne gre od rok ?
kontradiktoren si ti, ki vse narobe zastopiš. Če že citiraš, potem vsaj še argumentiraj, kje vidiš kakšno kontradiktornost, da te bo poleg tebe še kdo razumel. ;)[/quote]
Kva, talaš nasvete folku kako naj pristopijo do punce, ti jih pa spoznavaš na netu. Saj si napisal, da jih je bilo že kar nekaj, pa še celo zaročil si se z eno tako. Zakaj se lažeš, da obvladaš nekaj, kar ti več kot očitno ne gre od rok ?[/quote]
Kaj si sploh hotel povedat? Da se preko neta ne da spoznat ljudi? To so mogoče tvoje izkušnje, moje so drugačne. Če ti misliš, da ne obvladam, je to tvoj problem. Moje izkušnje govorijo drugače. 😉
Kva, talaš nasvete folku kako naj pristopijo do punce, ti jih pa spoznavaš na netu. Saj si napisal, da jih je bilo že kar nekaj, pa še celo zaročil si se z eno tako. Zakaj se lažeš, da obvladaš nekaj, kar ti več kot očitno ne gre od rok ?[/quote]Marko ima pekarico Petro peče piškote po pet par…
Sadni je sam makar ima dost gnarja….
Kdo je tu bolj verodostojen za dajanje nasvetov kako se dobi in obdrži “punco”? :/
Sploh pa a je kdo kaj rekel na kak način jo/ga najt?
Sicer pa je govora o spletnem spoznavanju in res ne vidim, kje vidiš kak nasvet, kako jo spoznati v citiranem delu. Če že citiraš, to kar kritiziraš, vsaj prav citiraj, da vemo o čem se pogovarjamo.
Kva, talaš nasvete folku kako naj pristopijo do punce, ti jih pa spoznavaš na netu. Saj si napisal, da jih je bilo že kar nekaj, pa še celo zaročil si se z eno tako. Zakaj se lažeš, da obvladaš nekaj, kar ti več kot očitno ne gre od rok ?[/quote]
Kaj si sploh hotel povedat? Da se preko neta ne da spoznat ljudi? To so mogoče tvoje izkušnje, moje so drugačne. Če ti misliš, da ne obvladam, je to tvoj problem. Moje izkušnje govorijo drugače. ;)[/quote]
Zakaj se vlečeš zdej vn ? Dejstvo je, da vsakič, ko naleti tema na spoznavanje ljudi preko portalov si ravno ti tisti, ki se najbolj razgovoriš in deliš z nami te tvoje mega razburljive izkušnje. Hočem ti samo povedat, da boš samo tu odgovoril tako kot se spodobi, ko pa naleti tema na kaj bolj zahtevnega npr. kako si poiskati punco v živo, ali pa kako pristopiti do nje, pa v tvojih odgovorih ni moč zaslediti prav nič uporabnega, kar bi lahko uporabil v praksi.
Kaj si sploh hotel povedat? Da se preko neta ne da spoznat ljudi? To so mogoče tvoje izkušnje, moje so drugačne. Če ti misliš, da ne obvladam, je to tvoj problem. Moje izkušnje govorijo drugače. ;)[/quote]
Zakaj se vlečeš zdej vn ? Dejstvo je, da vsakič, ko naleti tema na spoznavanje ljudi preko portalov si ravno ti tisti, ki se najbolj razgovoriš in deliš z nami te tvoje mega razburljive izkušnje. Hočem ti samo povedat, da boš samo tu odgovoril tako kot se spodobi, ko pa naleti tema na kaj bolj zahtevnega npr. kako si poiskati punco v živo, ali pa kako pristopiti do nje, pa v tvojih odgovorih ni moč zaslediti prav nič uporabnega, kar bi lahko uporabil v praksi.[/quote]
Če si me pa zvlekel nekam, kjer me ni bilo. :))
Normalno, da se razgovorim, če pa imam tako pozitivne izkušnje. Tebe pa še nismo videli, da napisal kaj o svojih, od teh bolj zahtevnih stvari. Ni kaj napisat al nočeš? :))
Ko pa ti zmanjka “tal pod nogami”, se pa rešuješ z žaljivkami. Te je mama tako grdo učila?
Saj ti si rekel, da ne glumiš in si v reali isti, kot na netu. Torej se moraš ti pomirit, če čutiš potrebo po žaljenju. Jaz je nimam. :))
Saj smo že zdavnaj pokapirali kakšna je situacija. Iskal si žensko na netu, vmes ene par deklic nalagal, mogoče so tudi one tebe nalagale, mrknile, karkoli. Na koncu si našel eno žrtev, ki misli, da si poosebljena dobrota, ni neka lepotica, da dol padeš, čeprav se trudi z utežmi, seks z njo tudi ni vse, vseeno ga pa redno prakticiraš, tako kot ona peko ti pa konzumiranje piškotov. Pa bog ne daj, da kdo podvomi v vajino skupno srečo, ker ti si tako srečen, da misliš, da si prototip sreče. Ali se pa vsaj s tem prepričuješ. Če si se ti zadovoljil z “realnimi pričakovanji” in te je to osrečilo, ne vbijaj v glavo drugim s čim naj se oni. No, vsaj tega nisi že dolgo napisal nobenemu, kako si je za vse slabo v življenju kriv sam. Mogoče ti gre pa vendar na bolje.
Če se pa mora človek ful trudit, da druge prepriča v obstoj svoje punce ali izkušenj v seksu, pa že ne more bit kaj prida izkušen na tem področju. To pa res ni nič novega.
Forum je zaprt za komentiranje.