temica za Matkić, Spider, Marko, Sadni
Ej ti “novi” ( ja pa ja). Kaj te muči. To je čvek o neumnostih.
O resnih zadevah se debatira drugje.
Spolnega partnerja se išče drugje.
Življenjske resnice se išče drugje.
Prijatelje se išče drugje.
Koristne informacije se išče drugje.
A vam “pametnim”, ki skoz berete ta čvek, registrirani pa še kar niste, še vedno nič ni jasno?
kaj pa, če bi Primož tem “pacientom” dodelil svoj forum in skretničaril tja vse njihove objave. na osnovi IP je to čisto simpl. Itak pa nimajoh dveh IP ☺ kaj šele več ☺
sicer jih bo treba tožiti za zdravljenje “poklicne” bolezni v dlaneh — je veliko po nepotrebnem vrtenja gumba na miški, da se preskoči njihova blodenja ☺
Res je Marko si z ostalimi tremi v naslovu teme ni v ničemer podoben, v številu postov napisanih na MONu je itak pred ostalimi tremi tudi če naše poste sešteješ boljši je definitivno še v internetnih zvezah in morda v copatarstvu pa še kaki malenkosti.
za ostalo se nebom spuščal 😀 šihta je konec s tem pa se začne tudi moj dopust 😀
Res je Marko si z ostalimi tremi v naslovu teme ni v ničemer podoben, v številu postov napisanih na MONu je itak pred ostalimi tremi tudi če naše poste sešteješ boljši je definitivno še v internetnih zvezah in morda v copatarstvu pa še kaki malenkosti.
za ostalo se nebom spuščal 😀 šihta je konec s tem pa se začne tudi moj dopust :D[/quote]
No, jaz vidim situacijo malo drugače, pa nič zato.
Glede na število tvojih postov, predvsem pa po tem, s kakšno doslednostjo in natančnostjo nanje odgovarjaš bi rekla, da tvoje odsotnosti sodelavci ne bodo niti opazili :))))
Kakorkoli, na dopustu ti želim veliko mrzlega piva in mnogo lepih deklet v tvoji družbi.
Ker ali si moški lahko v življenju sploh želi kaj več?
Uživaj na polno!
za ostalo se nebom spuščal 😀 šihta je konec s tem pa se začne tudi moj dopust :D[/quote]
No, jaz vidim situacijo malo drugače, pa nič zato.
Glede na število tvojih postov, predvsem pa po tem, s kakšno doslednostjo in natančnostjo nanje odgovarjaš bi rekla, da tvoje odsotnosti sodelavci ne bodo niti opazili :))))
Kakorkoli, na dopustu ti želim veliko mrzlega piva in mnogo lepih deklet v tvoji družbi.
Ker ali si moški lahko v življenju sploh želi kaj več?
Uživaj na polno![/quote]
Jah lubica sori če mamo pripravnika ki se mora nekaj naučit jaz sem zadnjih par tednov nadzornik in zato tudi možnost pisanja bistveno več (kot si opazila). Meni je itak fascinantno kake službe mate vi (če jih sploh mate) da lahko tolko tu pišete… morda pa ste vsi ”nadzorniki” kot jaz teh 10 tednov kdo bi vedo :))))))
res je da laufa malo bolj počasi ampak delo je opravljeno v roko…. ko bom pa spet sam (ko gre šef na dopust) mi bo pa teklo po vseh kanalih tak da še na MON pomislit nebom mogo 😉 bom pa pomislil nate Margot, ker si mi zdaj tako lepo zaželela!
To mi je blo všeč !
si pač “Baba” ☺☺☺ in ne vidiš, da razen drena “za šankom” ne počnejo kaj opaznega – še jajc si ne praskajo☺ Pa še s tem drenjanjem delajo škodo z zatiranjem pogleda na kelnarce ☺
evo relevantnost: tiele dripciev (razen Marka) zaslužijo NETO cca 800 €/ mesec
Živijo v mama hotelu. Z elektriko, vodo, komunalščino, smeti, zrak, internet, davek na nepremičnino, polnim hladilnikom .. prispevajo NIČ.
Od svojih prihhodkov prispevajo — 0.00€ prihranijo pa (v najboljšem primeru) 200€.
dripci. Mene moje premoženje stane 400€/ mesec.+ elektrika 80€, ogrevanje 180€, vzdrževanje avtoparka 5-000€/leto … pa ima še vedno za vse svoje prostoderjavnosti, pijačo s kolegi, izlete z ljubicami … In to zato, ker sem DOBER!!
Sori dedek, jaz prispevam v gospodinjstvo vsak mesec cca. 250 €(poleti manj pozimi več zaradi ogrevanja) in prišparam 200 – 250 € na mesec. Tako da ne govori spet laži in ne zavajaj!
Moje premoženje bo meni delalo PLUS ne pa požiralo denarja kot tebi … je pa res da mam na banki že blizu 5 mestne cifre keša našparanega, to se lahko le redki človek mojih let ponaša s tako cifro…
Forum je zaprt za komentiranje.