Tema za humor, sale in vice…
Trije fantje se pogovarjajo,kdo ima lepšo punco.Prvi pravi:moja je kot otok Sylt-lepa,šlank in visoka.-Drugi:moja je kot Mauritius – se kar blešči od lepote.-Tretji:moja je kot Mallorca . . . ja in . . . vprašata radovedno prvi in drugi fant.
Pa jima odgovori: kaj in . . . saj vas je bilo tudi že mnogo tam gor. . . .
Babica je imela tri odrasle vnuke,za katere je domnevala,da jo nimjo preveč radi.Da bi to ugotovila jih je preizkusila.
Prvi dan je povabila prvega vnuka na sprehod ob reki.Naredila se je kot da ji je spodrsnilo in “padla” v reko nato pa zavpila na pomoč.Vnuk skoči v reko in jo reši.Naslednji dan je pred hišo vnuka čakal nov Mercedes za brisalci pa zataknjen listek:”Hvala,ker si me rešil,tvoja babi!”
Drugi dan je na sprehod povabila drugega vnuka in naredila isto kot pri prvem.Tudi ta vnuk je skočil v reko in jo rešil in ga je pričakal naslednji dan pred hišo nov Mercedes z listkom zataknjenim za brisalci:”Hvala,ker si me rešil,tvoja babi!
Nazadnje je preizkusila še tretjega vnuka vendar ta ni skočil v reko,da bi jo rešil,niti se ni ozru temveč je nadaljeval svojo pot.
Naslednje jutro ga je pred hišo čakal nov Ferrari,v njem je bil kovček s milion evri,za brisalci pa je bil zataknjen listek:”Hvala,ker si me rešil,tvoj dedek!”
Se srečata Italijanski in Ukrajinski mafijski boss.
Vpraša Italijan Ukrajinca:
“Ali imaš štirinadstropno hišo?”
“Nimam”odgovori Ukrajinec.
“Potem še nisi pravi mafijec!!”
Čez par dni se spet srečata:
“Ali imaš črno limuzino….Mercedesa?”
“Potem še nisi pravi mafijaš!!”
Pri naslednjem srečanju:
“Ali imaš debelo zlato verižico?”
“Potem še nisi pravi mafijaš!!”
Ukrajinec se razjezi,gre domov in izda pomočniku ukaz:
“Dva nadstropja na bajti dol porušt,helihopterje prodat in kupit Mercedesa in zlato ketno vzet s psa.Jo bom zdaj jaz nosil!!!”
Izumitelj pokretne trake umro u 54.godini.
Izumitelj gimnastike umro u 57.godini.
Svjetski prvak bodybuildingu umro u 41.godini.
Najbolji nogometaš svijeta Maradona umro u 60.godini.
James Fuller Fixx zaslužan je za pomoć u pokretanju američke fitnes revolucije populariziranjem trčanja.Preminuo je od srčanog udara dok je trčao u 52. godina.
ALI
Izumitelj marke Nutella umro u 88.godini.
Proizvođač cigareta Winston umro je u 102.godine.
Izumitelj opijuma umro u potresu u 116.godini.
Izumitelj pića Hennessey umro u 98.godini.
Kako su lječnici zaključili da vježbanje život čini dužim?
Zec uvijek skače gore-dolje,ali živi samo 2.godine,
a kornjača koja uopće ne vježba živi 400.godina.
Dakle,odmorite se,opustite se,budite hladni,jedite,pijte i uživajte u svom životu.
Forum je zaprt za komentiranje.