Tema za humor, sale in vice…
Pride mož domov iz službe. Žena ga pričaka v seksi perilu in reče:”Zdajle si želim pravi filmski seks.”
On jo zagrabi,ji prisoli klofuto,jo priveže na radiator in jo od zadaj poseksa,parkrat jo poči po riti,povleče za lase in jo nabija.Potem jo s kurcem trikrat udari po glavi in mu pride na njen obraz.Ona se nekako osvobodi in reče:”Midva definitivno ne gledava istih filmov.”
anonimno930, 26.08.2025 ob 14:06
Sem zaprosil Boga,da me zaščiti od sovražnikov in potem so me začeli zapuščati prijatelji…..!
Zato pa moramo biti previdni,komu zaupamo!
Oni,ki te imajo res radi te nikoli ne bodo zapustili…ni važno,koliko je težka situacija.
Paziti se je potrebno ljudi,ki so zelo firbični in hočejo vedeti vse.
Ker,”kdor ima velika ušesa ima tudi velika usta.”
Ni vode,ki bi lahko oprala karakter nekaterih ljudi!
Zato pa
CENITI JE POTREBNO SVOJO SAMOTO.NI VAŽNO,KOLIKO JE TEŽKA…..ŠE VEDNO JE SLAJŠA OD LJUDI,KI TE LAŽNO IMAJO RADI!
BODI PREVIDEN,KOMU VERJAMEŠ.
TUDI SOL IN SLADKOR IZGLEDATA ENAKO!
❤️❤️❤️❤️❤️
Iščem ženo za poroko…ki ne provicira,ki se ne tetovira,ki se ne drogira,ki ne nosi silikone pa na riti balone,ki ni obojestranska, ki ni zapravljiva,ki ne troši denar za šminke,pedikuro,manikuro,drage obleke,frizuro,vsakodnevne pice in bureke.
Iščem normalno,ki zna kuhati,likati,šivati,mesiti,prati in ki se ne dere.
Iščem žensko,ki ima pamet,jezika pa nima….itak!
Andreja je bolel trebuh in je odšel k zdravniku. Zdravnik mu pritiska na trebuh in vpraša:
– Kakšna je velika potreba?
“Gospod zdravnik,velika je,če ne bi bila niti ne bi prišel.”
– Ne sprašujem te to,sprašujem,kakšno je blato.
“Hja,polno blata je sedaj,ko veliko dežuje.”
– Ma ti mene ne razumeš,kolikokrat greš na stran?
“Ja vsake toliko se umaknem stran od žene,da imam mir.”
– Drek,Andrej,drek,kakšen je drek?
“Oooo gospod zdravnik, to pa še nisem poizkusil.”
Forum je zaprt za komentiranje.