Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Res je,da imajo mlajše  ženske  lepo telo,ampak starejše imajo pa boljše ideje.?

In penzijon?

Pride cigan v bife in vpraša:

– Ali  se plača  voda?

Ne.

– Ali se plača limona?

Ne.

Ali se plača sladkor?

Ne.

Ok,pol mi daj pa eno limonado.?

.https://www.youtube.com/shorts/wC1__FxH_kU?feature=share

Včeri  zjutri  sm gledu  sosedo,kako se pogovarja s svojo mačko…kot,da bi jo ona razumela.

Pridem domov in to povem svoji papigi… vam povem…..OBA SVA UMRLA  OD  SMEHA ???

Jaz sem na Facebooku od leta 2009.Spomnim se,ko so bile tu še njive.?????

Dekle se stisne k svojemu  fantu:”Ljubi moj,ko se bova poročila  si bova delila vse svoje probleme  in skrbi.”

Fant ji odgovori;”Pa jaz nimam nikakršnih  problemov in skrbi!”

Dekle:”Seveda jih nimaš,če  pa še nisva poročena! “

V firmi so postavili novega šefa.Ko je hodil po firmi je videl mladeniča, ki je sproščeno bil naslonjen na zid in nič delal.Šef se je odločil,da bo  vsem pokazal,da je faca in da ne morejo tako postapati brez dela.  Pride k njemu  in ga vpraša:”Koliko imaš  mesečno plačo?”

– Zaslužim do 200€.

Šef:”Evo,dam ti 400€…takoj odidite iz firme pa da te več  ne vidim! ”

Mladenič vzame denar in gre.Zaposleni ne morejo  verjeti svojim očem;ampak šefu je vseeno. Vsem je pokazal,da se bo v firmi delalo ne lenarilo.Vseeno jih je pa vprašal:”Pa kaj je ta lenuh za milga  boga  tukaj sploh delal?”

Pa mu odgovorijo:

– Pizze je prinesel.???

Pravijo,da moški varajo po naravi.?

Jaz jih pa kar nekaj poznam,ki varajo po mestu.?

Prišli so neki čudni časi!

V ljudeh ni več DOBROTE

V partnerstvih ni več LJUBEZNI.

Prijateljstva so iz čistega KORISTOLJUBJA.

Mozakar na ribji tržnici vpraša prodajalca,če do ribe sveže.Seveda so,saj vidite,da so še žive;Možakar…to ni merilo.Saj je moja žena tudi živa pa ni sveža .

Nosečnost  pred poroko je kot črna  gradnja.

Najprej  narediš, nato pa legaliziraš?

Pred leti je sosedu umrl dedek in sem iz dedkovega telefona vzel sim kartico in sem poklical soseda sredi pogreba s te kartice.Sosed je 2x padel v nezavest.

Po 2 mesecih je umrl še en vaščan Lojz in sem poslal s te cifre sosedu SMS:”Reči Lojzu naj vzame polnilec zraven.”

Foter me je mlatu  3 dni.???

Dobri haaa…

Koliko dni bi ti pasalo na morju?

Ne vem.Ene 200-300.

Gledam tele babe od 45+ in razmišljam….

Vse,kar je bilo dobro narejeno  je bilo v Jugoslaviji.

Vpraša  sosed sosedo:Dej mi povej soseda,kaj si ti misliš o situaciji v Ukrajini?

Soseda:Ma jebe se mi!

Sosed:Super,men tud,sam nisem vedu, kako bi te vprašu. ???

Se spoznata dekle in fant in po kratkem srečanju reče  fant:

– Rad bi bil tvoj prvi.

Dekle mu odgovori:

– Potem pa pridi kmalu zjutraj.

Punca me je odbila na zmenku,da bi seksala.Je rekla;nič  ne bova pred poroko…

Zdej pa čakam,da se poroči.

Vsa moja družina  se danes sestaja na kosilu, da bi govorili o črni ovci, ki jo menda  imamo v družini.

Nič hudega,vesel sem,da nisem bil povabljen.

Moški  ponos je v garaži,kar ima v hlačah  je ženska zabava

Danes otroci pri sedmih letih  želijo  nov ajfon.Jaz sem pri teh letih  počasi  zapiral vrata hladilnika,da sem skontal,kako se ugasne luč.

Gledam  ljudi mojih let,ki plezajo v gore ali  se  spuščajo po  ziplinu.

In potem  sem jaz,ki se dobro  počutim,ker sem  nogo spravil skozi spodnje perilo,ne da bi izgubil  ravnotežje.

Par iz Rač se je odločil, da gre na dopust v Dalmacijo.Odlocila sta se,da bosta v istem  hotelu kot lani.Zaradi službe  žena  ni mogla odpotovati  skupaj z  možem, zato je on odšel  dan prej.Mož se prijavi v hotel  in ker je imel v sobi comp je ženi poslal meil.Žal se je zmotil  pri vpisovanju naslova ter izpustil  eno črko.

Medtem  pa se je  nekje v Dogošah vdova glih vrnila s pogreba  svojega  moža. Odločla  se je preverit emaile  v pričakovanju  izrazov sožalja zaradi  smrti  moža. Ko je prebrala prvi meil je  padla v nezavest. V sobo je prihitel  njen sin,videl mamo na tleh  in sporočilo  na ekranu.

ZADEVA

Moji preljubi ženi

Sporočilo:Prišel sem.Vem,da si presenečena, da se ti  javljam, vendar majo po novem tu računalnike povezane  I internetom. Glih sem  prispel  in se vpisal. Sporočam ti,da je vse perajt  za tvoj jutrišnji  prihod.Se že veselim,da te tak  hitro vidim. PS:TU SPODAJ JE  RES VROČE ???

Ginekolog je edini,ki išče  probleme tam,kjer  ostali iščejo srečo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close