Tema za humor, sale in vice…
V firmi so postavili novega šefa.Ko je hodil po firmi je videl mladeniča, ki je sproščeno bil naslonjen na zid in nič delal.Šef se je odločil,da bo vsem pokazal,da je faca in da ne morejo tako postapati brez dela. Pride k njemu in ga vpraša:”Koliko imaš mesečno plačo?”
– Zaslužim do 200€.
Šef:”Evo,dam ti 400€…takoj odidite iz firme pa da te več ne vidim! ”
Mladenič vzame denar in gre.Zaposleni ne morejo verjeti svojim očem;ampak šefu je vseeno. Vsem je pokazal,da se bo v firmi delalo ne lenarilo.Vseeno jih je pa vprašal:”Pa kaj je ta lenuh za milga boga tukaj sploh delal?”
Pa mu odgovorijo:
– Pizze je prinesel.???
Par iz Rač se je odločil, da gre na dopust v Dalmacijo.Odlocila sta se,da bosta v istem hotelu kot lani.Zaradi službe žena ni mogla odpotovati skupaj z možem, zato je on odšel dan prej.Mož se prijavi v hotel in ker je imel v sobi comp je ženi poslal meil.Žal se je zmotil pri vpisovanju naslova ter izpustil eno črko.
Medtem pa se je nekje v Dogošah vdova glih vrnila s pogreba svojega moža. Odločla se je preverit emaile v pričakovanju izrazov sožalja zaradi smrti moža. Ko je prebrala prvi meil je padla v nezavest. V sobo je prihitel njen sin,videl mamo na tleh in sporočilo na ekranu.
ZADEVA
Moji preljubi ženi
Sporočilo:Prišel sem.Vem,da si presenečena, da se ti javljam, vendar majo po novem tu računalnike povezane I internetom. Glih sem prispel in se vpisal. Sporočam ti,da je vse perajt za tvoj jutrišnji prihod.Se že veselim,da te tak hitro vidim. PS:TU SPODAJ JE RES VROČE ???
Forum je zaprt za komentiranje.