Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Nikoli ne bodite ljubosumni, če vidite bivše z drugim.

Starši so nas učili,da moramo rabljene igrače podariti tistim,ki jih nimajo.

Sem slišal, da bo po novem seks obdavčen. Ve mogoče kdo kam oddati vlogo. Jaz bi moral dobiti denar nazaj.

Dragi moji.Sem Makedonec, žena mi je Hrvatica,živimo v Italiji,sin se je pa rodil na Švedskem. Ime mu je Atlas.

Igralci se poljubljajo 10 mesecev med snemanjem filma, meni  pa sam en pridrži  pridrži  vrata…pa o njem premišljujem naslednjih 5 mesecev???

žena sredi noči zbudi moža in mu reče, da se ji seksa. On jo pa začudeno vpraša, kje bo dobila koga sredi noči.

Pamet je nevidna…

Če je pa ni,se pa fejst  vidi!

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 20.07.2022 ob 10:07

1658247116700

???

Veš ono,ko se osem ur voziš na morje,celi fuknjen,da pol v največji ici sediš na plaži in gledaš telefon,kak bo doma mogoče dež,. medtem pa stari bor cedi smolo na streho tvojega avtomobila…

tašča je kot Vegeta. V vse se meša ?

Moj sosed ima navado,da po 100× na dan reče:,Enkrat bo bolje.Njegova žena je imela vsega dovolj in ga je po petih letih zapustila.

Sosed pride na balkon,odpre šampanjec in reče:Ljudje moji,kaj  sem vam jest reku…ENKRAT BO BOLJE.??

Žena  pri ginekologu  reče:Ne vem,kaj je narobe z mano…preden  sem se  poročila  sem imela tri splave,sedaj,ko sem pa poročena  pa ne morem  zanosit…

Doktor reče:Fizično ni z vami nič narobe,ne vem,mogoče  ste pa take vrste tička,ki se v ujetništvu ne razmnožuje.

– Imaš kaj pojma o biologiji?

Malo.

– Kdo je bil prednik sesalcev?

Metla.???

Ali se naj poročim ali si raje kupim psa?

Čist  odvisno od tega:Ali hočeš,da ti nekdo poserje samo tepih al  pa celo življenje.

– Včeraj so  me pripeljali na policijsko postajo in  me na mrtvo pretepli.

Odvetnik reče:Ali si se upiral policistom?

– Nisem.

Odvetnik:V tem primeru  te po zakonu ne bi smeli pretepati!

– Pa saj me niso pretepali po zakonu,ampak po hrbtu.

Bolje kamen v hrbet,kot 100 jurjev  pufa.

Bolje je spoznat prijateljevo ženo,kot prijatelja od žene.

Nekateri ljudje imajo jajca samo v hladilniku!

Se pogovarjata  dve prijateljici.Prva reče:”Ne morem  verjeti,da si se lahko poročila  s takim starcem?”.

Druga odgovori:”Draga moja,ko vzameš  denar,ne pogledaš,v katerem  letu je bil natisnjen.?

.https://youtube.com/shorts/2FGwg6eilQ0?si=MdSHk-tYSi14Il5m

Zakaj ženske  obožujete nudistične plaže?

Ker edino tam vidite,kolikim  moškim  ste zares všeč.???

Ne znam si tega razrešiti!

Baje,da nekateri  živijo v zakonu brez obveznosti….kako to gre?

…..ja pač  nimaš obveznosti..no vsaj žene ne..edina obveznost moža je,da plača  položnice,pospravlja,kuha in ženo vozi v šopinge3 in izlete…Konc debate…pošteno narjen.

Odgovor na objavo uporabnika
jaz vem, 24.07.2025 ob 12:09

…..ja pač  nimaš obveznosti..no vsaj žene ne..edina obveznost moža je,da plača  položnice,pospravlja,kuha in ženo vozi v šopinge3 in izlete…Konc debate…pošteno narjen.

?????

Dva penzionera

Jel možeš ti da jebeš?

Mogu,da kucnem o

drvo.

Mogu in ja,da kucnem o drvo…nego možeš ti da jebeš?!?

Mogu da kucnem  o drvo ?

ne mogu  da jebem ?

– Dober dan, vozniško in prometnoprosim.

– A ti sploh veš,kdo je moj foter?

– To vprašaj svojo mamo…men daj dokumente.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close