Tema za humor, sale in vice…
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Tema za humor, sale in vice…
Nikoli ne bodite ljubosumni, če vidite bivše z drugim.
Starši so nas učili,da moramo rabljene igrače podariti tistim,ki jih nimajo.
Sem slišal, da bo po novem seks obdavčen. Ve mogoče kdo kam oddati vlogo. Jaz bi moral dobiti denar nazaj.
Dragi moji.Sem Makedonec, žena mi je Hrvatica,živimo v Italiji,sin se je pa rodil na Švedskem. Ime mu je Atlas.
Igralci se poljubljajo 10 mesecev med snemanjem filma, meni pa sam en pridrži pridrži vrata…pa o njem premišljujem naslednjih 5 mesecev???
žena sredi noči zbudi moža in mu reče, da se ji seksa. On jo pa začudeno vpraša, kje bo dobila koga sredi noči.
Pamet je nevidna…
Če je pa ni,se pa fejst vidi!
Veš ono,ko se osem ur voziš na morje,celi fuknjen,da pol v največji ici sediš na plaži in gledaš telefon,kak bo doma mogoče dež,. medtem pa stari bor cedi smolo na streho tvojega avtomobila…
tašča je kot Vegeta. V vse se meša ?
Moj sosed ima navado,da po 100× na dan reče:,Enkrat bo bolje.Njegova žena je imela vsega dovolj in ga je po petih letih zapustila.
Sosed pride na balkon,odpre šampanjec in reče:Ljudje moji,kaj sem vam jest reku…ENKRAT BO BOLJE.??
Žena pri ginekologu reče:Ne vem,kaj je narobe z mano…preden sem se poročila sem imela tri splave,sedaj,ko sem pa poročena pa ne morem zanosit…
Doktor reče:Fizično ni z vami nič narobe,ne vem,mogoče ste pa take vrste tička,ki se v ujetništvu ne razmnožuje.
– Imaš kaj pojma o biologiji?
Malo.
– Kdo je bil prednik sesalcev?
Metla.???
Ali se naj poročim ali si raje kupim psa?
Čist odvisno od tega:Ali hočeš,da ti nekdo poserje samo tepih al pa celo življenje.
– Včeraj so me pripeljali na policijsko postajo in me na mrtvo pretepli.
Odvetnik reče:Ali si se upiral policistom?
– Nisem.
Odvetnik:V tem primeru te po zakonu ne bi smeli pretepati!
– Pa saj me niso pretepali po zakonu,ampak po hrbtu.
Bolje kamen v hrbet,kot 100 jurjev pufa.
Bolje je spoznat prijateljevo ženo,kot prijatelja od žene.
Nekateri ljudje imajo jajca samo v hladilniku!
Se pogovarjata dve prijateljici.Prva reče:”Ne morem verjeti,da si se lahko poročila s takim starcem?”.
Druga odgovori:”Draga moja,ko vzameš denar,ne pogledaš,v katerem letu je bil natisnjen.?
Zakaj ženske obožujete nudistične plaže?
Ker edino tam vidite,kolikim moškim ste zares všeč.???
Ne znam si tega razrešiti!
Baje,da nekateri živijo v zakonu brez obveznosti….kako to gre?
…..ja pač nimaš obveznosti..no vsaj žene ne..edina obveznost moža je,da plača položnice,pospravlja,kuha in ženo vozi v šopinge3 in izlete…Konc debate…pošteno narjen.
…..ja pač nimaš obveznosti..no vsaj žene ne..edina obveznost moža je,da plača položnice,pospravlja,kuha in ženo vozi v šopinge3 in izlete…Konc debate…pošteno narjen.
?????
Dva penzionera
Jel možeš ti da jebeš?
Mogu,da kucnem o
drvo.
Mogu in ja,da kucnem o drvo…nego možeš ti da jebeš?!?
Mogu da kucnem o drvo ?
ne mogu da jebem ?
– Dober dan, vozniško in prometnoprosim.
– A ti sploh veš,kdo je moj foter?
– To vprašaj svojo mamo…men daj dokumente.
Forum je zaprt za komentiranje.