Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Včeraj sem bil v Šparu. Trgovka je imela tako dolge nohte,da ni mogla tipkati pa tako nafillane žnable,da je komaj povedala ,kolko mam za plačat…

Izgubil sem veselje do dela. Poštenega najditelja prosim,da mi vrne veselje,delo pa lahko obdrži za nagrado.

Namesto davka na premoženje bi morali uvesti davek na nevoščljivost ?

Za vsakim lepo vzgojenim otrokom stoji mamica,ki se doma dere kot nora?

Pubeca sta res pune vreji, samo zaj so pa njune finte že tak opolzke da ni več za nikamor.

Naj omenim, da že od malega skupi držimo, skupi na fuzbalu, skupi šolo špricali, se vuni s cigiči ruvali, bakle pušili, petarde metali, babe jagali, škifom bežali… skratka, “v banki” mamo tok zadev že da bomo do smrti grupica.

Jaz sn tak od štarta veo da je M pune šunjavi, nikol ni neke babe za daljši cajt vjago, če sn ga pa kaj vprašo zaka si s punco več nista pa mi nikol ni kaj na dugo razlago, pa sn si mislo vreji te pač pubec je tak ko je ne. Pa nikol me ni motlo ko me je pri športi po riti vseko al pa po stegni pobožo češ kaj si se tak na golmana razjezo kao vmiri se malo. Tadrugi frend, B, pa je Mja že od srednje šole dalje prco češ kaki pederajs je pa kak nea more babe vreji ruknat pa tak, ampak mu M nikol ni zamero.

Letos po novem leti enkrat pa sta res na hard gay šit prešaltala, pa res kujneki brez smisla vse, npr. se neke nista strinjala okol migrantov pa mu je M zagroziu v smislu “tiho bodi k ti ga bom fafno” in pol se je B plašnega naredo kao “ne ne samo tega ne” pa v njega rino in pol sta se neke kao lupčkala pa je že blo prau bizarno vseskupaj res, sploh ker smo bli sami.

V družbi sta zaj tak gay da nisn več komfort, npr. zadnjič sem se res celi vstrašo ko sta se v bifeju stukla z nekimi pubeci. Vun sta se metala kao glej naju, pederajsa, here is our exhibition, te pa sta se še na pune zažvalila pa je enemu vseskupaj dopizdlo pa je bla pol drama vun iz tega.

Pa zadnič je biu res pune šunjavi moment ko smo pr meni tarok špilali… niti nea vem več ali se sploh še zajebavata, kao neke kak jima je hudo ker izvisim ko drug drugemu pinča pušita pa kao prettyboy nehaj se pajtlat saj bos zdrzo te bom pol v špajzi nabriso pa sn reko pizda daj B nea Mja jebi pa špilaj raje pa se je tak režat začel da sn si res dobro zapomno.

Kaj te kurac to je? Je to še vedno guys being gay ironically? Sem jaz slep? Nimam nič proti gejem samo čakaj malo tak nea gre več naprej…

Ženske  ne bojte se menopavze.

Rok uporabe poteče jajca in ne kokoši.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 03.09.2022 ob 17:25

?

img-1-1662218646543

???

Taprav dec prinese rože ženi . . .četudi je še živa!

Penzija in tangice pokrijejo samo najnujnejše

Ne ličim se zato,da bi bila lepa, ampak,da bi bila videti živa ?

Mali Janezek je očeta  zalotil med samozadovoljevanjem.Vprašal ga je:”Oči,kaj to počneš?”

“Igram se igro medo ima glavo,medo nima glave.”

Nato je Janezek odšel v sobo in čez nekaj časa glasno kriknil.

V sobo je prihitela mama in ga vpraša,kaj se je zgodilo.

“Nekaj časa sem se igral igro medo ima glavo,medo nima glave.Potem pa je medo pljunil,jaz sem mu pa hrbet zlomil.”

Uroš sošolcu hvali svojega očeta:

“Moj oče je tako pogumen,da se nobenega ne boji.”

“Moj je pa tako plašen,da spi pri sosedi, kadar mame ni doma.”?

“Vaša žena je pa shujšala.”

To pa je zasluga kitajske diete,že tri tedne je samo kurjo juho.

“Z rezanci?”

Ne,s palčkami.

Šnelca_783, 17.07.2022 ob 21:24

Screenshot-20220717-212022

Točno tako!

Po cesti gresta dva mlajša moška in srečata debelo žensko.Eden reče: Poglej,dvodelna omara.

Ko pride ženska mimo njiju,poči duhoviteža okoli ušes.

Ta začuden vpraša: Zakaj pa zdaj to?

Ona:Ah nič,le vrata od omare so se odprla.

Kako se po štajersko reče:”Union se je razlil po tepihu?”

“Čuj ti,en se nam je na tepih uscal!”???

:)), 12.06.2025 ob 20:30

Pubeca sta res pune vreji, samo zaj so pa njune finte že tak opolzke da ni več za nikamor.

Naj omenim, da že od malega skupi držimo, skupi na fuzbalu, skupi šolo špricali, se vuni s cigiči ruvali, bakle pušili, petarde metali, babe jagali, škifom bežali… skratka, “v banki” mamo tok zadev že da bomo do smrti grupica.

Jaz sn tak od štarta veo da je M pune šunjavi, nikol ni neke babe za daljši cajt vjago, če sn ga pa kaj vprašo zaka si s punco več nista pa mi nikol ni kaj na dugo razlago, pa sn si mislo vreji te pač pubec je tak ko je ne. Pa nikol me ni motlo ko me je pri športi po riti vseko al pa po stegni pobožo češ kaj si se tak na golmana razjezo kao vmiri se malo. Tadrugi frend, B, pa je Mja že od srednje šole dalje prco češ kaki pederajs je pa kak nea more babe vreji ruknat pa tak, ampak mu M nikol ni zamero.

Letos po novem leti enkrat pa sta res na hard gay šit prešaltala, pa res kujneki brez smisla vse, npr. se neke nista strinjala okol migrantov pa mu je M zagroziu v smislu “tiho bodi k ti ga bom fafno” in pol se je B plašnega naredo kao “ne ne samo tega ne” pa v njega rino in pol sta se neke kao lupčkala pa je že blo prau bizarno vseskupaj res, sploh ker smo bli sami.

V družbi sta zaj tak gay da nisn več komfort, npr. zadnjič sem se res celi vstrašo ko sta se v bifeju stukla z nekimi pubeci. Vun sta se metala kao glej naju, pederajsa, here is our exhibition, te pa sta se še na pune zažvalila pa je enemu vseskupaj dopizdlo pa je bla pol drama vun iz tega.

Pa zadnič je biu res pune šunjavi moment ko smo pr meni tarok špilali… niti nea vem več ali se sploh še zajebavata, kao neke kak jima je hudo ker izvisim ko drug drugemu pinča pušita pa kao prettyboy nehaj se pajtlat saj bos zdrzo te bom pol v špajzi nabriso pa sn reko pizda daj B nea Mja jebi pa špilaj raje pa se je tak režat začel da sn si res dobro zapomno.

Kaj te kurac to je? Je to še vedno guys being gay ironically? Sem jaz slep? Nimam nič proti gejem samo čakaj malo tak nea gre več naprej…

???

– Kako naj fantu povem,da ga zapuščam,ker ni ravno obdarjen?

– Povej mu,da ga zapuščaš zato,da zapolniš praznino,ki jo je pustil za sabo.

Ginekolog po ultrazvočni preiskavi:Gospa,dvojčka bosta, čestitke .

Oooo jebemti,še sosedov se je prijel ????????????

nori na smeh, 16.06.2025 ob 12:27

– Kako naj fantu povem,da ga zapuščam,ker ni ravno obdarjen?

– Povej mu,da ga zapuščaš zato,da zapolniš praznino,ki jo je pustil za sabo.

Reci,da ga zapuščaš zaradi malenkosti.

Napitek,ki te osveži:

Potrebujete:

– 2 do vode

– 1 limono

– korenček

– led

Vse skupaj dobro zmiksamo in stresemo v WC školjko.Nato si odpremo hladno ?in se osvežimo?

Na plaži v  Poreču. . .oče kliče sinčka:

– Ibi  comm zumm papi..

nč …mali  nč..pa spet  oče:

– Ibi  comm  zumm  papi..

nč..tamal  ne uboga

pa oče  z mal  večjim  tonom:

– Ibi  comm zumm  papi..

nč..mali se ne gane..pol pa foter:

– Ibrahime, odmah izlazi  iz  vode mamu ti jebem!!!?????

Žena reče možu, lahko  bi mi za praznik kupu modrc;;on jo prime za obline,da dobi dimenzije  in gre v trgovino; tam prime za kljuko in se mu dimenzija podre;prodajalka ga vpraša,kaj želite?modrc za ženo,številko prosim; nimam,prodajalka njemu, ali ima takšne kot jabolko?ne;ali ima takšne, ko hruška?ne;kakšne pa ima potem?ja takšne kot koker španjel ušesa.

Coco Chanel je rekla,da se parfum da na tisto mesto, kjer želiš,da te nekdo poljubi.

Joooj babe moje kako to peče!

KAKO ZADOVOLJITI ŽENSKO:

– močno jo zagrabi

– vse strgaj z nje

– vrzi jo na posteljo

– potem pa operi posodo,posesaj stanovanje,skuhaj kosilo,obesi perilo, dokler se ona ne naspi ?

Simpl ko pasulj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close