Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Pogovarjata se dva prijatelja:”Ali veš,kako ženska drži velikega tiča?

– Ne,kako?

“Torej je tudi tebi majhen….”

Niso problem bolniki,ki so zaprti v UMOBOLNICI ….problem so bolniki,ki niso pregledani,delajo pa v POLITIKI?

Zakaj je diler dobil 3 metre dolgo slamico?Ker mu je zdravnik rekel,naj se izogiba kokaina.

Mož in žena praznujeta 30.obletnico poroke.Odločita se,da bosta ponovila poročno potovanje.In res se odpravita na pot.Kose peljeta po neki cesti na podeželju,ob kateri je ograja za krave, žena reče:”Kaj če bi zdaj naredila tisto,kar sva pred 30 leti?”Mož ustavi avto in naslonita se na ograjo ter začneta seksat.Ko končata, mož reče ženi:”Pred 30 leti pa nisi tolko migala.”Žena mu odgovori:”Pred 30 leti ograja še ni bila električna.”?

V maminem trebuhu se pogovarjata dvojčka;eden reče.. poglej, danes je pa zunaj huda nevihta..ja kako pa veš,saj še sploh nisi rojen?Mar ne vidiš,da je nekdo pravkar uletel notri s palerino??

Dobi gorenjc obiske in med klepetom vpraša goste:A ste za kaj osvežilnega?Gostje navdušeno:Ja. Žena,daj odpri malo okno.???

Še pogovarjata dva znanca:Bil sem dostavljalec ? pic.Kakšen krut poklic je to… vidiš jih,dišijo ti,probati jih pa ne smeš?

Drugi:O ja,vem kako je to….sem bil ginekolog ?

Ljudje v nesrečnih zakonih me sprašujejo,zakaj se ne poročim.

– Nisem spala celo noč.

– Razlog?!?

– Tudi razlog ni spal……

Zakaj so grda dekleta v postelji boljša od lepih?Mislijo,da je zadnjič!

Oči,dej mi 250€.

Zakaj?

Da mami ne bo zvedla,da si vdovec na FB.?

Ata pelje Mirka in in njegovo punco z avtom.Ker je vroče, spusti šipe in vpraša:”Mirč,ti vleče?”

Pa Mirko pravi:”Ne,samo objemava se..”?

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 12.08.2022 ob 10:27

img-1-1660292742832

Frane Milčinski Ježek je rekel…. Sedaj imamo televizijo…Do sedaj smo neumnosti samo poslušali,sedaj jih bomo pa še gledali???

Kakšna je razlika med žeblji  in našimi politiki??

Pri žebljih se lahko zgodi,da ni zabit do konca.?

Kupim 15 plavih kuvert in jih vržem sosedi v nabiralnik;naj se trese,ko jih bo odpirala?

Klošarja prideta na davčno;gre eden noter pride čez čas ven nag,komarat ga vpraša,zakaj si nag?on njemu že tako nimam nič pa še obleko so mi vzeli;gre drugi notri pride ven brez obleke na tamalmu je imel ščipalko za perilo,v riti pa zamašek;Komarat njemu,ja kaj so pa s tabo naredil?meni so pa obleko vzel,pa tud vodo in plin zaprli

Prav soseda:Ne bom ga več feštala ponoč,dons mam večje podočnjake od svojih jošk?

Dejstvo je,da s trdim in poštenim delom prideš samo do revščine!

Odgovor na objavo uporabnika
dejstvo, 30.05.2025 ob 04:06

Dejstvo je,da s trdim in poštenim delom prideš samo do revščine!

Bolj ko si dober bolj si oslu podoben.

Ženske pri 50 letih ni dovolj samo vreči v posteljo ? potem ji moraš še pomagati vstati ??

Prihajajo boljši dnevi.

Imenujejo  se Sobota  in Nedelja. ?

Starejšo žensko vprašajo:Gospa,kaj imate  raje,sex ali pršut?Ona odgovori:Sine,nimam jaz več zob za pršut. ?????

Bosanc pride na občino Moste ob 7.30.

Ga vidi varnostnica pa pravi:”Ooooo,vi ste pa zgodni.”

Bosanc jo pogleda pa pravi:”Nisi ni ti pičko loša.??

Z možem  sva se dogovorila,da nikoli ne bova šla spat jezna;budna sva že od ponedeljka ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close