Tema za humor, sale in vice…
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Tema za humor, sale in vice…
Letos lahko jeste brez slabe vest..POLETJA NE BO!!!?
Kakšna je razlika med starim dedcem in mladim fantom??Mlad fant ti ga zabije,star dedec pa zatlači ?
SARKAZEM
Sposobnost,da žališ idiote,ne da bi to oni sploh razumeli..
Dejstvo, da je meduza preživela 650 milijonov let brez možganov daje upanje tudi mnogim ljudem.
Če mislite,da nihče ne misli na vas, pozabite plačati obrok kredita.
Nuna gre k zdravniku in ga vpraša,kaj je narobe z njo.Zdravnik pove, da je noseča.Nuna postroji vse župnike in reče: Hitro mi povejte,kdo je drkal po sveči ?
Janezek se je v šoli pohvalil;veste moj oči ima dva lulčka…ona njemu;ah to pa ni mogoče;je je;enega majhnega ima za lulat; drugega,ki je dosti večji ga ima pa mami za zobe umivat .
Mož je bil par dni na obisku pri svoji mami.?vidim,da se je vrnil domov s tovarniškimi nastavitvami.? Zopet moram instalirati svoj program ?
Od 500 anketiranih žensk na vprašanje, ali je boljši seks z možem ali ljubimcem je 200 odgovorilo z možem 300 z ljubimcem, nobena pa ni odgovorila, ne vem.
2 besedi odpirata veliko vrat….
POVLECI in PORINI???
A ste opazili,a je vse več moških brez las??Pa poglejmo,zakaj…Za las so končal šolo,za las so se zaposlil,za las,da so dobil dobro punco,za las,da dobijo na lotu…in tako;..las po las in postaneš plešast ??
Ne reče se: ZREDILA SI…
Ampak:
Ti si ŽENA IN POL
Srček,kaj bi danes?Robice,piščančka,šunkico,purančka,..?
Piščanec zveni super, draga.
V hladilniku so jajca,pa si jih speci .Jaz se z mačko pogovarjam.
Kaj je majhno, rumeno in visi na lestencu?
Smokey se je obesil.???
Zdravnik :’Gospod,vi imate 82 let, vaše dekle
pa 21.A veste,da seks v teh letih lahko privede do smrti?’
Nič zato,naj umre,bom pa drugo našel.
Ko sem prebral,da ?redi,sem nehal brati.
Pokliče me babica in reče,da je v križanki uganila besedo s 5 črkami,ker se je spomnila name.Rekel sem:Katera pa?
Lenuh
Če poljubiš žensko na vrat je strast,če jo na čelo je zaščitniško,če jo na ustnice je ljubezen,če pa jo vpričo moža pm pa moraš met jajca???
Blondinka je prišla k urarju,da ji zamenja baterijo na uri.Urar prime uro v roke,si jo ogleda in reče:”Draga gospodična,ta ura nima baterije ampak gre na navijanje.”Blondinka prime uro v roke,globoko vdihne in se zadere:”SLO-VE-NI-JA,SLO-VE-NI-JA,SLO-VE-NI-JA…”
Če je nekdo prijazen do vas,še ne pomeni, da je dober, ampak,da nekaj želi od vas.
Sreča je,ko si s sam sabo tako zadovoljen,da se ti fučka,kaj drugi govorijo in delajo okrog tebe!
V samo enem tednu so bančno poslovalnico oropali trikrat.Policijski inšpektor se po tretjem ropu pogovarja z bančno uslužbenko.
– Ste opazili kaj zanimivega o napadalcu?
Blagajničarka za trenutek pomisli in reče:
– Da, vsakič ima dražjo obleko????
Dva pijančka gresta domov iz gostilne in še izgubita.Srečata policaja in ga prvi vpraša:”Ej ti,a nama poveš,kje smo?”Policaj odgovori:”Kako si dovolita,a vesta kdo sem jaz?”
Pa pravi drugi pijanček:”Nič ne bo, midva ne veva,kje sva,ma ta tip pa ne ve niti,kdo je.
KAJ JE USPEŠEN ZAKON?
– Da seksaš 3x tedensko…..od tega vsaj 1x s svojo ženo ?
Forum je zaprt za komentiranje.