Tema za humor, sale in vice…
MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 12.09.2024 ob 04:12
MARŠ, proklet Srbjanc hudičev blesav!!!!
Kva serješ tle po slovenskem forumu s to bedno srbjanščino ogabno??? Marš na svoje srbjanske forume usrane pa tam klamfej s to nagravžno srbjanščino primitvno!!!!!!
Zgin ti dol,kva zmerni serješ,obvoz, če ti ne paše.
Kaj ti še ni jasen???
Woak, 10.09.2024 ob 08:29
MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 25.08.2024 ob 06:27
MARŠ, proklet Srbjanc hudičev blesav!!!
Kva serješ tle po slovenskem forumu s to bedno srbjanščino ogabno??? Marš na svoje srbjanske forjme usrane pa tam klamfej s to nagravžno srbjanščino primitvno!!!!!!
CHILL OUT
p.s. pa nisem anglež ??
Podpis,kaj mu je?
Zakaj sploh obišče ta forum?
MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 12.09.2024 ob 05:34
Pizde hudičeve, to ni srbjanski forum, kaj vam ni jasno???!!!
Kaj je treba tle po srbjansk pisat??? Naj gre na kurčeve srbjanske forume pa tam goni to ogabno srbjanščino, k je res prov gnusna za slovenska ušesa!!!
Alo..ti zgin,če ti kej ne paše!!!
A si že napisal kako šalo…vic..smešnico?
Aja..sam prekontroliraš..pa ajde,gremo?
anonimno246, 13.09.2024 ob 17:19
Sem našel opravičila , ki sem jih pisal razredniku, ko sem sprical pouk.
Vam povem,pred 30.leti je bila super letina …3 krat smo imeli trgatev in 4krat smo silirali koruzo?
Tole pa ni vic, ampak čisto zaresen dogodek:
Mulotu so umrle že tri babice, tako pač piše na opravičilih. Sklepali smo, da bi to bile materina, očetova in očimova mati.
Zdaj pa dobim od mame sporočilo, da sama ne bo mogla priti na roditeljski sestanek, bo pa namesto nje prišla. …. babica.
Hm… naj ji povem, da v tej familiji babice ne živijo prav dolgo?
Forum je zaprt za komentiranje.