Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za humor, sale in vice…

Tema za humor, sale in vice…

Odgovor na objavo uporabnika
soul117, 14.08.2024 ob 14:42

…ko vidim kakega lepega moškega in vem,da ga ne smem pogledat ?.. rečem mojmu …lej,kak kmet..?…pol ga pa skup gledava?

hahahahaha

Kad me policajac zaustavi i pita jeste li nešto pili,odmah znam da je novi u gradu…

MARŠ, proklet Srbjanc hudičev blesav!!!

Kva serješ tle po slovenskem forumu s to bedno srbjanščino ogabno??? Marš na svoje srbjanske forjme usrane pa tam klamfej s to nagravžno srbjanščino primitvno!!!!!!

MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 14.08.2024 ob 14:58

MARŠ, proklet Srbjanc hudičev blesav!!!

Kva serješ tle po slovenskem forumu s to bedno srbjanščino ogabno??? Marš na svoje srbjanske forjme usrane pa tam klamfej s to nagravžno srbjanščino primitvno!!!!!!

Kva pa teb špila???

Če ti kej ne paše….OBVOZ!

Kot prvo se nauči pravilno slovnično napisati!

Nehi pit?????

Mnogo se djece svadja oko toga šta će nasljediti od svojih roditelja,a niko se ne svadja oko toga,ko će ji paziti kad “OSTARE.”

Kak butl?

Ni citiral.

Za unga “marš dol s foruma”

bla bla, 14.08.2024 ob 19:55

Ni citiral.

Za unga “marš dol s foruma”

Marš naj grejo Srbjanci, pizde jim žulave!

Kva dela sploh ta Srbjanc s to svojo nagnusno srbščino tle na slovenskem forumu, fak ej! Nej gre dol svojim ćobanom vice pisat, pizda, ne pa tle na slovenskem forumu! Dost je že te klinčeve srbarije v Sloveniji! To gamad južnjaško je res treba samo nagont dol, pizda! V Nemčiji pa vsi lahk šprehajo dojč, a ne, pizde, samo tle pri nas zasmrajajo s tem svojim primitivnim grulenjem!

anonimno 10954, 14.08.2024 ob 18:27

Nehi pit?????

kaka pička si

MARŠ DOL S FORUMA, SRBJANC PROKLET S TO USRANO SRBJANŠČINO BEDNO!!!, 14.08.2024 ob 20:03

Marš naj grejo Srbjanci, pizde jim žulave!

Kva dela sploh ta Srbjanc s to svojo nagnusno srbščino tle na slovenskem forumu, fak ej! Nej gre dol svojim ćobanom vice pisat, pizda, ne pa tle na slovenskem forumu! Dost je že te klinčeve srbarije v Sloveniji! To gamad južnjaško je res treba samo nagont dol, pizda! V Nemčiji pa vsi lahk šprehajo dojč, a ne, pizde, samo tle pri nas zasmrajajo s tem svojim primitivnim grulenjem!

Ti marš dol  s foruma,kaj ti ni jasen?

Glup človek jamra,da ima luknjo v žepu.Pameten človek luknjo izkoristi,da si čoha jajca?????

Demokracija je,ko te pošlje nekdo v 3 pm,ti greš pa tja,kamor tebi paše.

Hahahahahaaaaa …..

Ke boš pija ?

Pivo.

V glaži al točeno?

V glaži.

Laško, Union, Tuborg, Heniken, Kozel, Staropramen?

Lehko ja,samo ne treba v totem vrstnem redi.?

Če želite pošteno ženo jo iščite na Pošti.

Če pa želite fino pa na Finskem ?

V Ivančni Gorici je  pacient požrtvovalnemu zdravniku hvaležno prinesel pujska in kuverti.Zdravnik je odklonil pujska,kuverti pa vzel.

Na samem je odprl kuverto.in kaj je bilo notri?

Potrdilo veterinarja,da je pujsek cepljen.

Takle mamo….???

Sem kolega vprašal,kam gre na morje?

Je reku:”Na Hrvaško…bi pa šli na Jadransko morje,sam je predeleč.”

Kaj je OPTIMIZEM?

Ko pustiš ženo samo na morje in misliš,da jo bo sam sonce nažgalo?

Kaj je LJUBEZEN?

Ljubezen je,ko ti izgledaš kot žakelj krompirja,a on te gleda kot pomfri ?

Žena napusti muža ubrzo se vrača i moli ga da joj oprosti.

– Za to što si me napustila,opraštam,ali što si se vratila nikad.

Super, hvala za smeh., :))))

Vedno sem se trudila zdravo jest potem mi pa mandarina spricne v oko…mater,čevapčič mi tega nikol ne naredi.???

– Kad god pogledam dobru žensku,mali mi skoči i opali me po čelu.

– Ma  daj ne seri Mujo pa koliki ti je?

– Sad če mu 9 godina …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close