Tema za humor, sale in vice…
Duhovnik iz neke male slovenske vasi je bil velik ljubitelj ptic,ki jih je skrbno čuval v kletki za cerkvijo.
Neko nedeljsko jutro je ob običajnem sprehodu med perjadjo opazil,da je izginil njegov najlepši ptič in ker je vedel,da ga je moral nekdo ukrasti tik pred mašo,se je odločil nagovoriti svoje vernike.
“Kdo ima tiča?”
Vstali so vsi moški.
“Ne,nisem mislil tako,je kdo videl tiča?”
Vstale so vse ženske.
“Ne,ne,tudi tega nisem mislil..je kdo videl tiča,ki mu ne pripada?”
Vstala je polovica žensk.
“Neeee,ne,ne,mislil sem,ali je kdo videl MOJEGA tiča?”
Vstali so ministranti, dva duhovnika in koza.
“Neee,mislil sem ali ima kdo zdaj tiča v rokah?”
Vstala je punca v zadnji klopi in rekla fantu:
“Sem ti rekla,da bo videl!”
Starejša gospa na kavi sliši,kako se okoli sosednje mize pogovarjajo strasti golfisti.Pa jim reče:”Se opravičujem ampak tudi sama rada igram golf pa me zanima, če se vam lahko pridružim?”
Nobeden noče reči ne,končno eden izjavi”Velja,ampak pričnemo ob 6.30″;misleč,da jo bo s tako zgodnjo uro odpravil.
Pa pravi gospa “Velja,se pa zna zgoditi, da bom zamudila 15 minut.”
Ampak se je pojavila točno ob uri in opravila z igriščem kar precej pod par-om.Ker je bila zanimiva in družabna soigralka so jo povabili,naj se pridruži tudi drugi teden”Velja,sam se zna zgoditi,da bom zamudila 15 minut “.
Pa je spet prišla točno ob uri in to pot obdelala traso z levo roko.Enako spet naslednji teden, ampak takrat z desno roko.
Četrti teden je pa res prišla šele ob 6:45,kar je povzročilo slabo voljo pri soigralcih.Neglede na vse jo je eden vprašal”Vidimo,da ste odlična tako z levo kot z desno roko.Kako se odločite s katero roko boste igrala?”
Odgovori gospa:”Hja že ko sem bila majhna so moji starši ugotovili,da sem ‘dvoročna’,da enako obvladam stvari z eno ali drugo roko.Pa sem tudi celo življenje trenirala.Da se pa odločim s katero roko bom kateri dan delala je pa tako.Moj mož rad spi nag.Zjutraj pred odhodom ga pokrijemo in če njegov korenjak kaže v levo, potem je leva roka, če pa v desno,je pa desna.”
“Kaj pa,če kaže pokonci?”jo navihano vpraša eden.
“Takrat pa 15 minut zamudim.”
Se peljeta po avtocesti mož in žena in se prepirata,ker je mož skakal čez plot.
Žena mu v trenutku besa odreže k**** in ga vrže skozi okno.
Odrezan ud prileti na vetrobran neke družine in hčerka vpraša.kaj je bilo to,pče ji v zadregi odvrne,da sršen.
Hčerka nekaj časa premišljuje potem se pa opugumi in reče: “ampak
k*rca je imel pa velikega,ane?”
Forum je zaprt za komentiranje.