Tema za humor, sale in vice…
V trgovini pri znanem veletrgovcu je umrl poznavalec vina in firma je objavila razpis za novega.
Na grozo razpisovalca se javi vsem znan smrdljiv,umazan pijanec,brezdomec.Direktor razgljablja,kako naj ga zavrne.
Za preizkus so mu dali kozarec vina:
“Muškat,tri leta star,dozorel na severnem obronku Jeruzalemskih goric,donegovan v jeklenem odi.Nizka kakovost,ampak spejemljiv.!”
“Točno”reče direktor.”Dajte mu naslednji kozarec!”
“Kabernet,osem let star,jugozahodni obronrk Vipavskega Križa,hrastov sod,vrel je pri 8 stopinjah C.Še tri leta zorenja in bo pokazal najboljše rezultate!”
“Točno!”
Tretji kozarec:”Beli šampanjski pinot,visoke kvalitete,exsluziva;”reče hladnokrvno pijanec.
Direktor je bil frapiran.Sekretarki je namignil in ji nekaj prišepnil.Le-ta gre iz sobe in e vrne s kozarcem urina.
Pijanec srkne:”Bjonda,26 let.Tri mesece noseča.In če mi ne boste dali službe,bom povedo,kdo je oče!”
Se srečajo in si začnejo pripovedovat,kako bodo preživeli mrzlo zimo.
Prvi pravi: Ah,si bom nabavil dod vina,če me bo zeblo,ga bom pomalo cukal.
Drugi pravi: Ah,jaz si bom nabavil kasetofon,če me bo zeblo si bom zavrtel kaseto in začel plesati.
Tretji pravi:Ah,jaz si bom dobil prijateljico,če me bo zeblo,se bova malo stisnila in tako lažje dočakala pomlad.
….zima je bila res dolga in ostra;na pomlad se spet vsi trije zajčki srečajo in si začnejo pripovedovati,kako so preživeli.
Prvi pravi:Ah,celo zimo meje zeblo,ukradli so mi sod vina.
Drugi pravi:Ah,tudi mene je zeblo,ukradli so mi kasetofon.
Trteji korajžno odgovori:Meni je pa bilo tako lepo, pa nič me ni zeblo..
Ja kako ti je pa to uspelo??? ;vprašata ostala dva.
Malo šluk,malo fuk,pa ča-ča-ča…
Forum je zaprt za komentiranje.