Tema s Starševskega čveka DP spletna trgovina, Asos
Odgovorjam na temo s Starševskega čveka:
Spletna trgovina Dorothy Perkins ne dostavlja v Slovenijo, nobena od Arcadijinih znamk ne (sem spadajo še Topshop, Topman, Wallis, Evans …). Torej bi naročilo Dorothy Perkins šlo kvečjemu preko posrednika. Nekaj jih je najti v Sloveniji, jaz osebno še nisem naročala preko njih. Je pa RL Dorothy Perkins trgovina v Emporiumu BTC, outlet Dorothy Perkins trgovina pa se imenuje T-SHOP in je v Mercator centru v Domžalah.
Zdaj pa še nekaj predlogov za zbližuje ljudi:
trebušček lahko skriješ z drapiranjem na tistem področju, z dvignjenim pasom, preko katerega pade blago (a če kroj tu ni dobro izveden, to lahko trebuh še poudari in naredi pravega nosečniškega) ali/in z močnimi vzorci, ki skrijejo okrogline pod obleko.
Nekaj predlogov z drapiranjem:
mogoče tudi
Nekaj predlogov z vzorci z navadnim ali dvignjenim pasom:
Take maxi obleke si sploh zaradi svoje višine z lahkoto privoščiš (čeprav jaz od nekdaj trdim, da tudi nekaterim petite dekletom dolge obleke zelo pristojijo, sploh take v malo hipi slogu, a la Nicole Richie).
Mogoče bi bila ok tudi taka, sicer prepasana obleka:
Takle tanek pasek pogosto ustvari lepo linijo pasu, gubice spodaj pa skrijejo trebušček. Je pa pri tem modelu (kot tudi pri čisto prvih drapiranih) marsikaj odvisno tudi od izvedbe kroja (česar preko spleta ne vidiš) – kako blago pade – in od tvoje individualne postave.
Za konec še dve obleki/tuniki, ki bi bili skoraj 100 % ok. Tuniki pravim predvsem zato, ker znata biti za tvojo višino kot obleki prekratki:
LP,
Lenka
Hm … Zanimivo. Torej napišeš svoj pravi naslov, npr. Lenka Priimek, Slovenska c. 37, 1000 Ljubljana, Austria. In Avstrijci spoznajo, da je zgrešena država in ti lepo posredujejo dalje k nam?
Ali prav razumem?
Če je tako, je pa to odlična finta! Hvala!
🙂
LP,
Lenka
Heh, točno tako gre, ja 🙂
K naslovu lahko daš recimo 1000 Ljubljana, Slovenia, pol pa tam, kjer se izbere državo iz seznama, pa austria, tako da je pol recimo naslov na paketku: … 1000 Ljubljana, Slovenia, Austria
Moja sestra ful naroča pri DP, ker je petit in short in imajo super zadevice in mi je to povedala. Vedno pride, edino malo počasneje 🙂
Hej Lenka, hvala ti! So mi vse zelo všeč, samo malce prefine zame, jaz rabim bolj za v službo. Če sem preveč ‘zrihtana’ se ne počutim najbolj sproščene. Pa javne službe tudi ni treba da smo tako zrihtane in v oblekicah za 300€, hehe. Mi je pa zelooooo všeč kimono dress in razmišljam, da bi si jo privoščila. Upam, da ni kakih kolobocij s pošiljanjem nazaj, če ne bi bila ok?
Se priporočam še za kak bolj usual look, če ti znese. Pa da ni dekolte preveč odprt. 🙂
Lep dan!
Sončka, najprej hvala za tole informacijo. Jaz in še dve kolegici, čim bo prilika – torej kaj zanimivega v Arcadijinih trgovinah, sprobamo, potem pa poročam. 🙂
Še za zbližuje ljudi, kaj pa kaj takega:
Ali celo tale, sicer je pletenina, ampak mislim, da bi ti super ustrezala:
Pa mogoče z zgornjih linkov kak model vseeno ni prefin? Saj malo bolj casual skombiniraš, ne ravno s petami in sakojem, ampak z balerinkami ali sandali in jopico, če je treba, pa je …
LP,
Lenka
Soncka odlična finta :). Sama sem si iz DP vedno kupovala v tujini in bila razočarana, da ne dostavljajo v Slo.
Zasledila sem novo trgovino za petite punce Mippu butik, če tvoja sestra kupuje is petite kolekcije.
Forum je zaprt za komentiranje.