Tema namenjena meni
Opažam, da vam je danes neznansko dolgčas, verjetno je kriva vročina, pa ne mislim zunaj, ampak v vaših glavah. Zatorej sem se odločil odpreti temo, namenjeno meni, Sadnemu, v katero je vabljen prav vsak uporabnik, ki ima kaj negativnega za povedat čez ta vzdevek.
Prijetno kritiziranje vam želim še naprej !
zivjo 🙂 mene ni blo dobre dva tedna…zalubla sm se v spanijo ♥ ce bi lahko bi se kr ostala…. smo pa bejbe skkr zamudle let 😀 dogodivscine all the way :D… noooo in moram rect da opazam napredek v tvoji komunikaciji v tejli moji odsotnosti 😉
sem te pa ravnokar v eni temi vprasala ce se tvoje ime zacne na R ker opazam neke podobnosti v zgodbi moje najboljse prijateljice in njenega bivsega ki je nikakor ne spusti od sebe..in upa… njen ego je pa prevelik da bi zacela gradit iz nule… sam jz pravm da je on tok uredu fant,predobr zanjo, tako da ce si to ti, pol bos zihr nasu to kar isces v isti meri dam-das 😉
Kaj ne dobiš že dovolj kritik sproti, ti bi jih rad še vse na kupu. Si mazohist? 🙂
Saj vse tut ni samo kritika 😉 le fant je fržmajtn in se mu takoj nos pobesi, ko se kdo ne strinja z njim pol se mu pa svet podre vsak dan znova, on ga pa nazaj postavlja in je že čist izmučen….. 🙂
Jst bi predlagal, da se ga katera od uporabnic foruma ali pa celo celega mona usmili in mu malo priskoči na pomoč zgradit tiste peščene gradove. Zaželeno da je tam okol 40, da ima že izkušnje, lahko je pa tut kaj manj, ne bo nč aklih….. :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.