Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TEMA MESECA: Kam za prvomajske praznike?

TEMA MESECA: Kam za prvomajske praznike?

Štihanje in sajenje prvih domačih dobrot; solata, korenje, petršilj.

Organiziramo druženje ob ognju na vasi (kresovanje). dRUG DAN PA SPANJE MALO DLJE, saj se bo kaj spilo,….
Okrog 12h drug dan se spet dobimo, spijemo in pojemo kar je ostalo,druženje spet do večera. Naslednji dan pa bo za počitek, pa seveda da vse pospravimo do konca.

Tole pa je uživancija….. alkohol na alkohol.

Pri nas bo uživancija na morjuuuuuuuu!!!

Kampirali bomo na bližnjem travniku. Upamo samo na lepo vreme. Otroci uživajo.

Na Ciper, menda bo tam vroče DDD

gužvat se sigurno ne grem!!!

Sva ravnokar iz Portoroza. Bivala sva v Vile park. Vse lepo in dobro. Edino, kar naju je motilo, so bili avstrijsku gosti. V jedilnici so bili tako glasni, da se se midva nisva slisala. Drugace, priporocam..

Mi gremo pa za 3 dni v Lj. Bomo šli v muzej iluzij, Atlantis, na Šmarno goro, grad, pa mal naokoli po Lj. Komaj čakam, Lj je moje rodno mesto.

Kada čitam Karla Maja ona hvata ma za jaja.

Priporočam še v escape room da greste pogledat. Zelo zanimivo!

Na golico gledat narcise:)

V službo.
Delam neprekinjeno od 23.4. do vključno 1.5.
2.5. sem prosta, potem spet delam, 11.5. sem prosta in 21.5. in 30.5. tudi.
Super, res.
Mož tudi dela, otroci pa bodo pač doma.

Juznije manje tuznije.

dežuram

27.4. greva en giro po Trstu do Miramare ob morju, pa malo šopinga, drug dan do prijateljev v gorico, v nedeljo pa za nabiranje divje zelenjave po hribovju. Vmesne dneve oba delava, proste bova izkoristila za obisk prijateljev in sorodnikov, malo bova počistila in lenarila. Pa saj bi si lahko kaj več privoščila, pa se nama zdi, da nas je kar nekako preveč potegnilo v neko potrošništvo. Pa tudi gužve ne marava.

Ravnokar prišla s 5 dnevnega potovanja v Krakow, zato bom za praznike doma. Ne hodim okrog , ko je gužva.

Mi pa gremo na izlet v Budimpešto.

Mi gremo že tradicionalno v Strunjan in imamo prvo “kopanje” oz. bolj prvi skok v morje. Notr pa ven.

So že?

Se že veselim…. cele praznike bomo pri tastu in tašči. Ste mi kaj fouš?

Za koliko časa pa greste? Greste z avtom? Boste v H vozili po AC?

V samski dom. A pozna kdo kaksnega dobrega in da ni predrag.

Eden je na Vojkovi, če si iz Lj, takoj zraven gasilske brigade.

Sedaj kolikor kaže vreme bo lepo…. tako da sigurno nekam na lepše, vendar varijanta enodnevni izlet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close