Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TEMA MESECA: Kam za prvomajske praznike?

TEMA MESECA: Kam za prvomajske praznike?

Kam se boste pa letos odpravili?
Smo družina z dvemi otroki, pa iščem opcije, kam se bomo odpravili…. še najraje nekam kar doma v SLO, za 2,3 dni…
Za kampiranje bo še premrzlo??

Mi dva greva v terme, tako kot vsako leto. Nimava pa še otrok:)

Ker pol bo tam gužva

Na Sicilijo, Kalabrijo, Sardinijo – za dva tedna grem. Šotor.

Na morje, kot vsako leto 🙂

Umag, kamp Park Unag v mobilno hisko.

Definitivno premrzlo za kampirat. Bili smo enkrat pa nas je cisto prezeblo. Sploh ce greste z otroki. Noci so se premrzle!

Odvisno kam greš. Jaz za prvomajske vedno kampiram, v šotoru. Nobenih težav.

Verjetno greva na enega od J Dalmatinskih otokov.

Mi gremo letos v Dubai, kar vsi štirje.

V času prvomajskih praznikov, počitnic je že leta dež. Zato ničesar ne načrtujemo. Sproti bomo , glede na vreme, šli na kak izlet, ali za dva dni nekam. Za kakšna potovanja v južne, tople kraje nimamo danarja.

Tudi mi ne načrtujemo nič, ker je že nekaj let dež. Če bo dež, bomo iskali, če je kje sonce. Prva izbira je kolesarjenje, druga Sarajevo, tretja Poreč, če ne pa kakšen vikend v kakšnem evropskem mestu.

Odvisno kam greš. Jaz za prvomajske vedno kampiram, v šotoru. Nobenih težav.
[/quote]
No tudi na Siciliji in Sardiniji konec aprila in začetek maja noči niso prav tople, zna bit tudi tam okoli 10 stopinj. Sem zaprisežen kampist, ampak to mi je pa prehladno.

No tudi na Siciliji in Sardiniji konec aprila in začetek maja noči niso prav tople, zna bit tudi tam okoli 10 stopinj. Sem zaprisežen kampist, ampak to mi je pa prehladno.
[/quote]

Vidiš jaz sem pa bila po teh sredozemskih otokih (Sicilija, Baleari, Korzika, Sardinija, Kreta, Krf, Santorini…) pa ostalih območjih (jug Francije, jug Italije, Grčija, Albanija) ravno konec aprila in začetek maja pa nikoli prehladno :). Ženske smo pač malce drugačne kot ste moški :).

Jaz bi si izbrala kak kmečki turizem na krasu. In ko lociraš ugodno, zanimivo ponudbo se pozanimaš še o lokalnih zanimivostih, ki jih je vredno spoznati.

Tudi SLO isra – zaledje ponuja ogromno neraziskanih, zanimivih kotičkov.

Na kakšen krajši izlet bomo šli, enodnevni. tako ali tako gremo na dopust že junija v začetku počitnic, tako da prvi maj bo prišel v poštev kakšen bled, morda arboretum, logarska dolina, mozirje,…

Radi bi šli za nekaj dni v Italijo. Zadnja leta je za prvomajske praznike kar naprej dež. Potem od izleta nimaš toliko kot bi imel, če je vreme lepo. Zato bomo počakali do zadnjega možnega momenta in spremljali vreme in če bo napoved lepa, gremo za par dni po Toscani. Če bo grdo vreme, raje ostanemo doma in se gremo mogoče kakšen dan namakat v toplice.

Hr, komi čakam, že štejem dneve, še 26 dni :))

Odvisno od vremena. Mi se na hitro odločimo in kar gremo. Če rabimo za prespat, pa ponavadi vedno dobimo tam, na licu mesta:)

Bi šli malo klimo zamenjat. Istra odpade, saj je zadnih 10 let intenziven dež in mraz za 1. maj. Kvarner ni dosti boljši. Včasih je kar o.k. na kajšnem južnodalmatinskem otoku. Res je, da tudi tam ni za kampiranje. Ponoči je še vedno hladno. Za v kakšne tople eksote žal nimamo financ.

Kam? Kot vsak dan obiščem Plečnikov podhod, maxi wc, wc na žel. postaji, wc pod Tromostovjem…tudi danes grem tja….

Popay

Lansko leto je blo obojega malo, kar se vremena tiče. Bili smo v istri (Umag). Prve dni je deževalo potem se je pa naredilo sonce in je bilo res prijetno toplo. 30. in 1.5. sta bila sigurno lepa dneva.

Midva jih pa letos peljeva v Postojnsko jamo.

Doma bomo. Na sosednji hribček pogledat kres, za 1. in 2. maj pa kam na obisk.

Za 1 teden s prikolico potovat po Italiji … V četrtek, ko še ni praznik, gremo v Gardaland, ker imamo najstnike, pol pa naprej proti Toskani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close