Tema kar tako
Včeraj smo se dobile punce zvečer in udarile eno debato.
V bistvu, bilo je nekaj kako naj rečem,veliko različnih mnenj.
Recimo, ali naj ženska ima v omari par seksi petk, ali mora imet večerno obleko, ali imaš gojzarje ali hribovske čevlje, ali imate škornje, pa če imaš kakšno seksi perilo ali samo »domače« gate?
Take čisto ženske fore.
Pa me zanima punce, kaj vi menite. Če imate čas napišite.
1. Imate doma obleko ali oblekco, ki jo recimo lahko oblečete za kakšno gala prireditev?
2. Imate čevlje s petkami (pa ne 2 cm ampak več)?
3. Imate »hribovsko opremo« – hribovske čevlje, anorak, hlače, termo flis?
4. Gumijaste škornje? Trenutno kar aktualno.
5. Seksi perilo? Recimo komplet hlačke, modrček, pa kakšno majčko čez, mogoče samostoječe nogavice?
6. Imate kolo? – jaz ga nimam, ker ga nimam kam dat
7. Imate domačo tehtnico? – spet – nimam, nazadnje sem se tehtala pri zdravniku ko sem hodila na nosečniške preglede
Tema je kar tako za dolgčas preganjat.
Pa pozdrave vsem Mariborčanom in Ljubljančanom. Ste dobro spali? A vas je nosila polna luna?
Včasih je potrebno “udariti” kakšno temo, ki je za ženske zelo pomembna:-).
1. Gala oblekice nimam, za bolj fine priložnosti samo kakšen kostim.
2. Petke dosežejo max 5 cm.
3. Ja, hribovci pa smo:-).
4. Gumijaste škornje imam, vendar ne za v mesto, ampak na vasi, ko grem na zemljo delat:-).
5. Imam, vendar ne vem, če še zlezem v tisto perilo:-).
6. Glede kolesa imam enak problem.
7. Ja, tehnico imamo, vendar raje ne stopam prepogosto na njo – po moje narobe kaže:-)
1. Recimo, da ja. Ni sicer “toaleta” je pa minimalistična klasična ozka črna oblekica, ki je z ustreznim dodatkom primerna za gala prireditev.
2. Da
3. To pa itak…hribi so mi najpomembnejša postranska stvar na svetu :-)))
4. Ne, k sreči jih nisem rabila zadnje dni…
5. Samostoječe nogavice da, kakšen ultra special sexy kompletek pa ne…
6. Da
7. Da
1. Imate doma obleko ali oblekco, ki jo recimo lahko oblečete za kakšno gala prireditev?
Imam kostime, oblekico pa še ne – nakup v načrtu
imam nekaj parov
absolutno
tudi imam , take za v gozd in po travnikih
5. Seksi perilo? Recimo komplet hlačke, modrček, pa kakšno majčko čez, mogoče samostoječe nogavice?
imam. rdeč in bel komplet.
6. Imate kolo?
nimam.
7. Imate domačo tehtnico?
imam, pa narobe kaže.
NE
2 CM JE ZA ME ŽE ZADOSTI, KER DRUGAČE OBSTAJA NEVARNOST POTRESA.
JA
JA, AMPAK ZA NA VRT.
BI SE NAŠLO SAMO NE VEM ČE JE ŠE UPORABNO.
JA.
7. Imate domačo tehtnico? – spet – nimam, nazadnje sem se tehtala pri zdravniku ko sem hodila na nosečniške preglede
JA.
Lep pozdrav!
1. Na gala prireditve nea hodima. Najlepša oblekica je una za v kino.
2. Šuhof s petami niam … ker je stariii že itak manjši od mene.
3. Imam vso hribolazniško opremo.
4. Gumijaste škornje? Itaq … kdo te tega nima?!
5. Seksi perilo? Staremu su vsake gate seksi …. samo da nisem naga:)
6. Imate kolo? Nimam .. imam pa pecikl, jugecapodelih in nekaj kolesc (v glavi)
7. Tehtnice mi stariii nea pusti kupti … me kar sam zvaga … od oke … 60 težkih kil.
Jaz imam vse, problem je samo v tem, da čevljev z visokimi petami nikoli ne obujem, čeprav so v omari:). Pa tistega seksi kompleta perila tudi še nisem oblekla (dobila za darilo).
Me pa nekaj zanima, ker je že zgoraj ena omenila nekaj na to temo, jaz pa tudi o tem večkrat razmišljam: a se vam zdi kostim primerno oblačilo za svečane priložnosti (prireditve, ohceti…). Meni se namreč ne zdi, zdi se mi ful “kmečko”, ko vidim ženske, ki pridejo v kostimih na poroke. Kostim je po mojem mnenju bolj za čez dan, za poslovne priložnosti, kosila…. Jaz nimam nobenega:).
DA
DA – najvišje pete imajo 10 cm.
DA – z možem sva oba navdušena športnika, tako da zraven sodi tudi oprema za pohodništvo.
DA – take pisane, odštekane. So zelo praktični.
DA – mahnjena sem na lepo spodnje perilo in seveda se najde vmes kar nekaj “divjih” kosov.
DA (glej točko 3).
DA.
Jaz (skoraj vse iz prvega odgovora) tudi nimam nobenega kostima doma. Enostavno se ne pocutim dobro v njih in mi ne pristojijo. Zato pa pravim, da imam obleke za vse priloznosti, tako dnevne kot vecerne. Tudi sluzbene priloznosti opravim vse v oblekah – je pa res, da sem v fohu, ki ni zelo ‘poslovno’ usmerjen in ni predpisov in pravil oblacenja.
Ne.
Ne.
Ne.
Ne.
Ne.
6. Imate kolo? – jaz ga nimam, ker ga nimam kam dat.
Ne.
7. Imate domačo tehtnico? – spet – nimam, nazadnje sem se tehtala pri zdravniku ko sem hodila na nosečniške preglede.
Ne.
🙂
Kam pa jaz spadam???
ABSOLUTNO , VEČ.
ABSOLUTNO, VEČ.
JA, BOLJ MALO V UPORABI.
NE
ABSOLUTNO, VSE.
SEVEDA.
IMAMO.
Forum je zaprt za komentiranje.